Kansallismuseo tunnus

Museokauppa  |  Kokous- ja juhlapalvelut  |  Medialle  |  Yhteystiedot  |  Kysy museolta  |  Palaute  |
Kulttuurikummit  |  Kansallismuseon ystävät

På svenska  |  In English

Kansallismuseon SuomiAreenan keskustelutilaisuus sekä tanssiesitys nyt nähtävillä Katsomossa

KM suomiareena 927x348

Kansallismuseo oli mukana Porin SuomiAreenassa. Nyt voit katsoa muistamiseen ja muistiin pureutuvan keskustelutilaisuutemme (Muistamisen voima) Katsomosta. Myös Porissa nähty Kansallismuseon ja StepUpin vauhdikas tanssiesitys on katsottavissa Katsomossa.

Keskustelu: Muistamisen voima – muistot ja muistelu itseymmärryksen ja
hyvinvoinnin lähteenä

Puuvillan kauppakeskus
Pe 14.7.2017 klo 10.00 – 11.15

Muistaminen on loputtoman kiehtova aihe, jota voi lähestyä lukuisista eri näkökulmista. Muistamisessa ja muistoissa on voimaa! Tämä voima voi parhaillaan vahvistaa niin yksilön kuin yhteisönkin itseymmärrystä ja hyvinvointia.

Miten muistot rakentavat yksilön ja yhteisön identiteettiä ja itseymmärrystä? Entä, mikä on taiteen ja kulttuurin rooli muistamisessa ja hyvinvoinnin tuottamisessa? Mitä asioita haluamme unohtaa, entä mistä haluamme aktiivisesti muistuttaa toisiamme? Keskustelussa mietitään myös tärkeiden ja rakkaiden esineiden ja muistojen suhdetta yhteisön ja yksilön näkökulmasta.

Aiheesta keskustelemassa historioitsija Teemu Keskisarja, psykoterapeutti Marja Saarenheimo ja tutkimusjohtaja Mari Tervaniemi. Keskustelua vetämässä Kansallismuseon ylijohtaja Elina Anttila.

Tervetuloa seuraamaan keskustelua! Tilaisuuteen on vapaa pääsy, eikä osallistuminen vaadi ennakkoilmoittautumista. Keskustelua voi seurata myös suorana lähetyksenä MTV:n Katsomo-palvelussa. Tallenne keskustelusta on myös nähtävillä myöhemmin Katsomossa.

Teemu Keskisarja kuvaajana Hanna WeseliusMarja Saarenheimo tutkija, psykoterapeuttiMari Tervaniemi tutkimusjohtajaKansallismuseon ylijohtaja Elina Anttila jpg

Ei mikään perinteinen humppa – Tukkijätkät tanssivat suomiräpin tahtiin!

Torivartti MTV-lavalla
To 13.7. klo 11.40 – 12.00

Kansallismuseon ja StepUpin vauhdikkaassa tanssiesityksessä tukkijätkät tanssivat suomiräpin tahtiin. Lavalla nähdään viisi EXCESS VIR -ryhmän tanssijaa.

Excess vir 2
EXCESS VIR, StepUp.