Kansallismuseo tunnus

Museokauppa  |  Kokous- ja juhlapalvelut  |  Medialle  |  Yhteystiedot  |  Kysy museolta  |  Palaute  |
Kulttuurikummit  |  Kansallismuseon ystävät

På svenska  |  In English

Joulukuusimetsän avajaiset pe 15.12. klo 16

Kansallismuseon joulukuusimetsä ilahduttaa jälleen kaupunkilaisia valoineen ja koristeineen! Joulukuusimetsä avataan perjantaina 15.12. klo 16, ja se on valaisemassa Kansallismuseon puistoa loppiaiseen saakka. Avajaisten tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Joulukuusimetsässä voi kuusten koristeiden ihailun lisäksi kuulla myös jouluisi ääniä.  Koristeissa on tänä vuonna teemana läheisten ihmisten kaipaaminen ja joulutervehdysten lähettäminen perheelle ja ystäville eri puolilla maailmaa. Läheiset ovat mielessä ja läsnä joulunpyhinä vaikka he asuisivatkin maailman toisella laidalla.

Kuusten koristeluun osallistuu 60 ryhmää Etelä-Suomesta. Mukana on mm. päiväkotiryhmiä, koululuokkia sekä muita yhteisöjä. Yhteistyökumppaneina joulukuusimetsän rakentamisessa toimivat myös Metsähallitus,

PEFC Suomi - Suomen Metsäsertifiointi ry ja Aalto-yliopiston mediaopiskelijat.

Mv pystylogo jpg          PEFCmerkki tasainen musta jpg