Kansallismuseo tunnus

Museokauppa  |  Kokous- ja juhlapalvelut  |  Medialle  |  Yhteystiedot  |  Kysy museolta  |  Palaute  | 
Kulttuurikummit  |  Kansallismuseon ystävät

På svenska  |  In EnglishCafe kansallismuseo
Museon lämminhenkinen kahvila-ravintola toimii historiallisen rakennuksen pohjakerroksessa. Kulku kahvilaan tapahtuu museon pääoven kautta.

Kahvila on avoinna museon aukioloaikoja mukaillen ti-su klo 11-17. Kahvilassa on tarjolla uunituoreita leivonnaisia ja maittavia pikkusuolaisia.

Arkisin tarjoamme lounasta buffetpöydästä ti-pe klo 11-14. Lounaspöydässämme on tarjolla niin salaattia kuin keittoakin sekä aina myös kotiruokatyyppinen lounas. Meillä on tarjolla myös vaihtoehto kasvisruokailijoille. Kokkimme valmistavat kaikki lounasherkkumme paikan päällä, lähellä tuotetuista raaka-aineista.
Selaa lounaslistaa
Kahvila

Kesäisin kahvila laajenee museon sisäpihalle, jonka viihtyisällä ja rauhallisella terassilla voi nauttia kiireettömästä tunnelmasta. Kahvilassamme on myös A-oikeudet.

Lisäksi kauttamme järjestyvät niin kokous- kuin juhlatarjoilutkin. Upeassa miljöössä on tilat jopa 600 hengen tilaisuuksiin, myös iltaisin. Museon hyvin varusteltu auditorio tarjoaa tilat jopa kahdellesadalle kokous- tai seminaarivieraalle. Iltaisin, museon aukioloaikojen ulkopuolella, voi järjestää cocktailtilaisuuksia tai illallisia vaikkapa museon upeassa, Akseli Gallen-Kallelan Kalevala-aiheisilla kattofreskoilla koristellussa keskihallissa.

Autamme mielellämme Teitä räätälöimään tilaisuutenne olipa sitten kyseessä kokous tai illanvietto. Kysy rohkeasti lisää osoitteesta:  museoravintolat@kanresta.fi


AVOINNA

ma suljettu
ti-pe klo 11.00 - 17.00 (ke 11.00-19.30)

la-su klo 11.00 - 17.00

p. 040 1597 679


KAHVILA

Uunituoreita leivonnaisia ja maittavia suolaisia herkkuja.


LOUNASRAVINTOLA

Paikan päällä suurella sydämellä valmistettua tuoretta suomalaista ruokaa.

Lounas tarjolla arkisin ti-pe klo 11-14 (ei ma).

Lounaslista


KOKOUS- JA JUHLATILAISUUDET

Upeassa miljöössä tilat jopa 600 hengen tilaisuuksiin. Myös iltaisin.
Kysy lisää museoravintolat@kanresta.fi


RYHMÄTILAUKSET
Kanresta Oy
Ravintolapäällikkö Anne Malkamo
p. 046 605 8343 (tavoitettavana arkisin klo 9-16.30)
Cafe Kansallismuseo p. 040 159 7679 (muina aikoina)
Sähköposti: museoravintolat@kanresta.fi


Cafe Kansallismuseon ravintoloitsijana toimii vuonna 1994 perustettu Kanresta Oy. Yhtiö on Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n tytäryhtiö. Käyttämällä Kanrestan palveluja, tuet sen jäsenjärjestöjä, joita ovat Lastentautien tutkimussäätiö, Suomen Mielenterveysseura ry, Suomen Sydänliitto ry ja Vanhustyön keskusliitto ry.