Kansallismuseo tunnus

Museokauppa  |  Kokous- ja juhlapalvelut  |  Medialle  |  Yhteystiedot  |  Kysy museolta  |  Palaute  | 
Kulttuurikummit  |  Kansallismuseon ystävät

På svenska  |  In EnglishMuuttoblogi 2014


Kulttuurien museon siirtymistä Tennispalatsista takaisin Kansallismuson tiloihin seurannut muuttoblogi päättyy kahden vuoden jälkeen Eija-Maija Kotilaisen katsaukseen.


______________________________________________________


9.1.2015


Kulttuurien museo 2015


Kulttuurien museo on palannut syyskuussa 2014 Kansallismuseo-rakennukseen ja avannut siellä ensimmäiset näyttelynsä, Uskontojen maailman ja Seikkailuja Siperiassa. Voidaan todeta, että Kulttuurien museon 15 vuotta kestänyt kausi Tennispalatsissa on päättynyt.

068

Olemme iloisia siitä, että opettajat ja oppilasryhmät ovat löytäneet Uskontojen maailma -näyttelyn ja hyödyntävät sitä jopa enemmän kuin osasimme ennakoida. Uskontojen maailma on avoinna 7.6.2015 saakka Kansallismuseon ensimmäisessä kerroksessa.

Martinlaakson lukio 9.1.2015
Martinlaakson lukion ryhmä näyttelyvierailulla.


Kulttuurien museo ja koko Suomen kansallismuseo ovat olleet viime vuosina muutoksen pyörteissä. Organisaatio on uudistettu, henkilökunnassa on tapahtunut uudistumista ja museokohteita on suljettu.

Muutoksia on varmasti tulossa jatkossakin. Uusi konservointi- ja kokoelmakeskus on toteutumassa. Tämä merkitsee sitä, että konservointitoiminnasta vapautuva Kansallismuseon piharakennus voidaan muuttaa Kulttuurien museon näyttelytilaksi, jos hankkeelle löytyy lähivuosina rahoitus.

Hyvää alkanutta vuotta 2015!
 
 
Eija-Maija Kotilainen
Johtaja, Kokoelmat
Suomen kansallismuseo


Kuvat ja lisätiedot Uskontojen maailma -näyttelystä
Pilvi Vainonen
Amanuenssi, Kokoelmat ja tutkimus
puh. 040 128 6432

______________________________________________________

 
 

0 kommentti(a)


Lisää kommentti

Voit kommentoida blogin aihetta käyttämällä alla olevaa lomaketta. Sähköpostiosoitteen antaminen on vapaaehtoista ja se näkyy vain verkkosivujen ylläpitäjille. Kommentti-kentässä ei tarvitse itse laittaa rivinvaihtoja, vaan teksti rivittyy automaattisesti.

Nimi tai nimimerkki
Sähköpostiosoite
Kommentti
Roskapostitarkistus
3 + 8 = (ratkaise tämä laskutoimitus)