Auditorio

Arvokas tunnelma, helppous ja käytännöllisyys käsi kädessä.

Nousevalla katsomolla ja nykyaikaisella kokoustekniikalla varustettu 50-220 paikkainen Auditorio sijaitsee helposti saavutettavissa olevassa Kansallismuseon pohjakerroksessa. Perinteinen paneelipöytä muuntuu tarvittaessa myös rennommaksi sohvakalustoksi tilaisuuden panelisteille tai tyhjäksi lavatilaksi luovemmille esityksille.

Auditorion eteistilana toimivan lämpiön voi varata käyttöön esittelytilaksi, jossa on mahdollista pitää esim. seminaarin yhteydessä 10–15 esittelijän minimessut. Auditorio sijaitsee Mannerheimintien katutasossa, johon on oma esteetön sisäänkäynti. Samassa kerroksessa on myös ryhmätyötilaksi sopiva pienempi kokoustila (28 henkilön kokoushuone), museokahvila sekä tilaisuuksien kahvitus-, lounas- ja cocktail/illallistilana toimiva Karhunpesä.

Auditoriossa on nykyaikaiset AV-laitteet: äänentoisto mikrofoneilla (3x kapulamikrofoni, 3x headset-mikrofoni, 3x kiinteä pöytämikrofoni), kaksi videotykkiä, kannettava tietokone, valmiudet tietokoneliitännälle sekä langaton verkkoyhteys. Tekninen asiantuntija on paikalla tilaisuuksissa asiakkaan lähitukena.

Mahdollista vieraillesi etäosallistuminen striimauspalvelumme avulla. Tarjoamme myös paljon muita lisäpalveluita.

Katso Auditorion 360°-tilaesittely tästä.

Hinnat

Koko päivän tilaisuus: 1 865 €/ 2 465 €/ 3 165 € (alle 80 hlö/ alle 140 hlö/ max 220 hlö)
Puolen päivän tilaisuus (max. 4h): 1 165 €/ 1 615 €/ 2 015 € (alle 80 hlö/ alle 140 hlö/ max 220 hlö)

Hinnat sisältävät alv. 24%.

Vahtimestari on paikalla tilaisuuden ajan + 1 tunti.


Jätä tarjouspyyntö

Tavoitat meidät arkisin klo 9-16, p. 0295 33 6905, kokouspalvelut@kansallismuseo.fi

Tarjouspyyntöön tarvittavat tiedot:

  • paikka/kohde (ja toivomanne kokoustila)
  • ajankohta (päivä, kellonaika, tilaisuuden kesto)
  • osallistujamäärä
  • mahdolliset erityistoiveet (tekniikka, tarjoilut)
  • asiakkaan yhteystiedot

Tekniikka

Kuvatekniikka: Panasonic DZ13K -projektori kiinteänä asennuksena, rinnakkaiskuvat videotykeillä: 2 kpl Panasonic PT-DZ770E kiinteänä asennuksena.

Äänitekniikka: 4 kpl AKG WMS470 -langaton käsimikrofoni, 3kpl AKG C544 L -langaton headset-mikrofoni, 3kpl langallisia pöytämikrofoneja.

Data- ja tietotekniikka: esityskone Lenovo ThinkStation P320 PC ja Microsoft Office -työkalut ja Adobe Reader. Mahdollisuus loggautua järjestelmään myös omalla koneella, HDMI-liitännällä, DisplayPort ja VGA. Seminaaritilassa vahva langaton verkko asiakaskäyttöön.

AV-järjestelmän hallinta: Crestron ohjausjärjestelmä.