86

Kesäjuhlat

Kesällä voit järjestää pienet puutarhajuhlat, häät tai vaikka konserttitapahtuman keskellä Helsinkiä. Vuokrattavana on telttapaviljonki, museoravintolan sisäpihaterassi, koko pihapuisto ja erikoisuuteena Kansallismuseon jylhä torni. Kysy tarjous – suunnitellaan yhdessä parhaiten tarkoituksiin sopiva tilaisuus!

Katso 360°-kuvaa puistosta tästä.

Telttapaviljonki

Kesällä on ihana järjestää puutarhajuhlia. Vuokraa Kansallismuseon pihapuiston telttapaviljonki omiin juhliisi. Vuokraamme paviljonkia kaikenlaisiin tilaisuuksiin, joten voit olla meihin yhteydessä, oli mielessäsi sitten viettää lasten syntymäpäiviä, perhejuhlaa, häitä tai järjestää vaikkapa työntekijöiden yhteinen kesäpäivä.

Koko päivä: 295 €, sis. Alv 24 %

Paviljonki on ravintolan anniskelualuetta. Voit tilata juhliisi toivomasi tarjoilut: museoravintolat@kanresta.fi. Tässä yksi kesäinen esimerkkipaketti, jota museoravintolamme tarjoaa erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin.

Kesäinen kahvipöytäkattaus 14,90€/hlö
Herkullista suolaista piirakkaa (maku sovittavissa)
Värikkäitä macaronseja
Päivän pehmeää pullaa ja suussa sulavia pikkuleipiä
Kauden maistuvia hedelmiä/marjoja
Raikasta mehua
Kaffa Roasteryn kahvia ja Clipperin luomuteetä

Koko pihapuisto omaan käyttöön

Etsitkö sopivaa paikkaa ulkotapahtumallesi tai juhlillesi? Kansallismuseon pihapuisto tarjoaa oivallisen paikan muun muassa häiden viettämiseen. Pihapuiston vuokraan sisältyy aina myös telttapaviljongin käyttö. Jätä tarjouspyyntösi tästä, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.


Museoravintolan sisäpihaterassi


Kansallismuseon ravintola sijaitsee museon alimmassa kerroksessa. Kesäisin kahvila levittäytyy sisältä myös sisäpihan terassille. Vuokraamme sekä sisäpihan terassia että ravintolan sisätilaa erilaisiin tilaisuuksiin. Jos haluat varautua sadesäähän, voit siis varata myös ravintolan sisätilaa käyttöösi.

Kansallismuseon torni

Etsitkö jotain yllättävää ja erilaista tilaa tapahtumallesi? Kansallismuseon torni tekee vieraisiisi takuulla vaikutuksen, sillä torni ei ole tavallisesti auki museoasiakkaille. Jätä tarjouspyyntösi tästä, niin otamme sinuun pikaisesti yhteyttä.

Kuvat: Kansallismuseon pihapuisto, Kansallismuseon torni ja museoravintolan sisäpihaterassi