19

Museokauppa

Kansallismuseon museokaupassa voi tehdä ainutlaatuisia löytöjä, sillä monet tuotteistamme ovat saaneet inspiraationsa Suomen historiasta ja kansanperinteestä, eikä niitä saa mistään muualta. Kaupassa on myynnissä myös Kansallismuseon ikioma mallisto, jonka takana on joukko suomalaisia suunnittelijoita.

Museokauppa sijaitsee Kansallismuseon 1. kerroksessa ja on avoinna museon aukioloaikoina.

Ota yhteyttä: p. 029 533 6903.
museokauppa@kansallismuseo.fi

Akseli Gallen-Kallela -tuotesarja

Tutustu tuotteisiin

Freskot olalle, lasin alle tai vaikka kirjan väliin! Akseli Gallen-Kallela -näyttelyn kunniaksi museokaupasta on saatavilla tuotesarja, jota koristavat Gallen-Kallelan Kansallismuseon kattoon maalaamien freskojen Kalevala-aiheet. Kangaskassissa, lasinalusissa, kansiossa, vihkoissa ja pastillirasiassa on yksityiskohtia sekä valmiista freskoista että niiden luonnoksista.

Väre-mallisto saatavilla!

Tutustu mallistoon

Keramiikka- ja tekstiilitaiteilija Marianne Huotari suunnitteli Kansallismuseolle kuvituksen, josta syntyi kodintekstiileistä, kosmetiikasta ja paperituotteista koostuva Väre-mallisto. Tuotteet ovat saatavilla Kansallismuseon museokaupasta (Mannerheimintie 34, Helsinki), Suomen kansallismuseon museoperheen museokaupoista ympäri Suomen, Finarten verkkokaupasta ja Finarten Helsingin myymälästä Fredrikinkadulta sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltä.

Kansallismuseo Collection

Tutustu mallistoon

Kansallismuseon oma mallisto on saanut inspiraationsa suomalaisesta kansanperinteestä, Kansallismuseon näyttelyistä ja kokoelmista. Malliston ovat suunnitelleet Saija Halko, Johanna Gullichsen, Mari Isopahkala, Katriina Nuutinen, Julia Männistö sekä ensæmble duon Alisa Närvänen ja Elina Peltonen.

Lahjakortti

Osta Kansallismuseon lahjakortti museokaupasta. Lahjakortti käy maksuvälineenä Kansallismuseossa, Suomen merimuseossa, Langinkoskella, Seurasaaren ulkomuseossa, Tamminiemessä, Hvitträskissä, Louhisaaressa, Olavinlinnassa ja Hämeen linnassa. Lahjakortilla voi maksaa pääsylippuja, opastuksia, työpajoja ja museokaupan tuotteita. Lahjakortti ei käy museoiden ravintoloissa. Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä.