Museoravintola

Avoinna

Ma-ti ja to-su klo 11-17, ke klo 11-19.30

Kansallismuseon ravintola on avoinna asiakkaillemme jälleen 1.6.2020 alkaen. Toimimme mahdollisimman joustavasti voimassa olevat viranomaisten ohjeet ja hygieniatason huomioiden.
Tervetuloa nauttimaan lounaasta tai kahvihetkestä!

Ravintolassa huomioidaan viranomaisten antamat ohjeet ja kiinnitetään erityistä huomiota hygieniatasoon.

Lounas on katettu kahvilaan buffetpöytään, josta henkilökunta annostelee ruuan ja ojentaa valmiin lautasen asiakkaille. Tarjolla myös sopivia vaihtoehtoja kasvisruokailijoille.

Lounasta on tarjolla ma-pe klo 11-14. Arkisin ja viikonloppuisin tarjolla runsas vitriinituotevalikoima.

Museoravintolan lounaat ovat suurella sydämellä valmistettua tuoretta suomalaista ruokaa.

Selaa lounaslistaa

Kesäisin kahvila laajenee museon sisäpihalle, jonka viihtyisällä ja rauhallisella terassilla voi nauttia kiireettömästä tunnelmasta. Kahvilassa on myös A-oikeudet. Kahvilatuotteet ojennetaan vitriinistä asiakkaalle.

Huolehditaan siitä, ettei tiloihin muodostu ruuhkaa. Asiakastiloissa on puolet normaalista asiakaspaikkamäärästä. Terassilla on asiakaspaikkoja normaali määrä.

Yhteystiedot: p. 040 159 7679 ( museoravintolan auki ollessa)

Kokous- ja juhlatarjoilut

Olet tervetullut järjestämään Kansallismuseolle tilaisuutesi! Tiloissamme voi kokoustaa 31.6.2020 asti max 50 hlöä samassa tilassa. Kokoustiloissamme sekä tilojen välittömässä läheisyydessä ja kaikissa wc-tiloissamme on käsien desinfiointiainetta saatavilla.

Kokoustarjoilut onnistuvat kuten ennenkin, eli ne räätälöidään asiakkaalle toiveen mukaisesti. Tilaukset toivotaan ajoissa (kaksi päivää aikaisemmin).

Autamme mielellämme teitä räätälöimään tilaisuutenne.

Kysy lisää: museoravintolat@kanresta.fi

Ryhmätilaukset: museoravintolat@kanresta.fi

Kahvila Kansallismuseo