73

Museoravintola ja kesäkahvila

Kansallismuseon pohjakerroksessa palveleva museoravintola on avoinna arkisin klo 11-17 ja viikonloppuisin klo 12-17. Arkisin tarjolla on runsas buffetlounas ja viikonloppuisin keittolounas. Heinäkuussa buffetlounas on kolmisen viikkoa tauolla, jolloin tarjoilemme vaihtuvia keittolounaita. Tutustu myös kesäkahvilamme aukioloaikoihin.

Museoravintolan aukioloajat

ma-pe 11-17
la-su 12-17
lounas ma-pe klo 11-14
keittolounas la ja su klo 12-14

Heinäkuun keittolounaat

Heinäkuussa 4.7.–24.7 buffetlounas on tauolla kolmisen viikkoa, mutta tarjoilemme vaihtuvia keittolounaita päivittäin.

Kesäkahvilan aukioloajat

ke–la klo 14–19

Kansallismuseon pihapuiston kesäkahvila on kesäkuussa avoinna keskiviikosta lauantaihin. Avoinna säävarauksella. Voit nauttia valikoimastamme paviljongin suojassa tai kattamattomalla nurmialueella auringosta nauttien. Tarjolla on syötävän lisäksi myös virvokkeita sekä alkoholijuomia, sillä paviljongissa on ravintolan anniskeluoikeudet.

Museoravintolan buffetlounas arkisin

Museoravintolan lounaat ovat suurella sydämellä valmistettua tuoretta suomalaista ruokaa. Ravintolassa huomioidaan viranomaisten antamat ohjeet ja kiinnitetään erityistä huomiota hygieniatasoon. Buffetlounas on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 11-14. Heinäkuussa buffetlounas on tauolla kolme viikkoa 4.7.–24.7. Tarjolla on kuitenkin päivittäin vaihtuva keittolounas hintaan 8,90€, myös viikonloppuisin.

Lounaan hinta on 12,80€, ja se sisältää runsaan salaattipöydän, päivän keiton, kaksi lämmintä ruokaa (joista toinen kasvis), leipävalikoiman sekä kahvin/teen.

Kesäisin ravintola laajenee museon sisäpihan terassille.

Ravintolassa on A-oikeudet.

Keittolounas viikonloppuisin

Lauantaisin ja sunnuntaisin museoravintolassa tarjoillaan keittolounasta, joka sisältää päivän keiton, leivän ja levitteen sekä kahvin/teen. Keittolounaan hinta on 8,90€.

Lounaslistan löydät Kanrestan sivuilta.

Yhteystiedot

p. 040 159 7679 (museoravintolan ollessa auki)

Kokous- ja juhlatarjoilut

Olet tervetullut järjestämään Kansallismuseolle tilaisuutesi! Kokoustiloissamme sekä tilojen välittömässä läheisyydessä ja kaikissa wc-tiloissamme on käsien desinfiointiainetta saatavilla. Kokoustarjoilut onnistuvat kuten ennenkin, eli ne räätälöidään asiakkaalle toiveen mukaisesti. Autamme mielellämme teitä räätälöimään tilaisuutenne.

Tilavaraukset ja tiedustelut: kokouspalvelut@kansallismuseo.fi
Tarjoilut: museoravintolat@kanresta.fi