2020 skm kokouspalvelut 2000x1000px

Museoravintola

Museoravintola on avoinna tiistaista perjantaihin klo 11-17 ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-17. Arkisin tarjolla on buffetlounas ja viikonloppuisin keittolounas. Huomioithan, että edellytämme koronapassia kaikilta yli 16-vuotiailta asiakkailtamme.

Edellytämme koronapassia

Tarkastamme koronapassin kaikilta yli 16-vuotiailta asiakkailtamme. Varauduthan esittämään koronapassin museoravintolaan tullessasi.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Museoravintolan aukioloajat

ti-pe 11-17
la-su 12-17
lounas ti-pe klo 11-14
keittolounas la ja su klo 12-14

Museoravintolan buffetlounas arkisin

Museoravintolan lounaat ovat suurella sydämellä valmistettua tuoretta suomalaista ruokaa. Ravintolassa huomioidaan viranomaisten antamat ohjeet ja kiinnitetään erityistä huomiota hygieniatasoon. Buffetlounas on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 11-14. Lounaan hinta on 12,50€, ja se sisältää runsaan salaattipöydän, päivän keiton, kaksi lämmintä ruokaa (joista toinen kasvis), leipävalikoiman sekä kahvin/teen.

Kesäisin ravintola laajenee museon sisäpihan terassille.

Ravintolassa on A-oikeudet.

Museoravintolan keittolounas viikonloppuisin

Lauantaisin ja sunnuntaisin museoravintolassa tarjoillaan keittolounasta, joka sisältää päivän keiton, leivän ja levitteen sekä kahvin/teen. Keittolounaan hinta on 8,90€.

Lounaslistan löydät Kanrestan sivuilta.

Yhteystiedot

p. 040 159 7679 (museoravintolan ollessa auki)

Kokous- ja juhlatarjoilut

Olet tervetullut järjestämään Kansallismuseolle tilaisuutesi! Kokoustiloissamme sekä tilojen välittömässä läheisyydessä ja kaikissa wc-tiloissamme on käsien desinfiointiainetta saatavilla. Kokoustarjoilut onnistuvat kuten ennenkin, eli ne räätälöidään asiakkaalle toiveen mukaisesti. Autamme mielellämme teitä räätälöimään tilaisuutenne.

Tilavaraukset ja tiedustelut: kokouspalvelut@kansallismuseo.fi
Tarjoilut: museoravintolat@kanresta.fi