2020 skm kokouspalvelut 2000x1000px

Museoravintola

Kansallismuseon pohjakerroksessa palveleva museoravintola on avoinna museon aukiolopäivinä. Tarjolla on monipuolinen valikoima suolaista ja makeaa, myös vegaanisia herkkuja. Arkisin tarjolla runsas buffetlounas ja viikonloppuisin keittolounas. Ravintolassa on A-oikeudet.

Museoravintolan aukioloajat

ti-pe 11–17 (buffetlounas klo 11–14)
la-su 12–17 (keittolounas klo 12–14)

Buffetlounas arkisin

Museoravintolan lounaat ovat suurella sydämellä valmistettua tuoretta suomalaista ruokaa. Buffetlounas on tarjolla tiistaista perjantaihin klo 11-14. Lounaan ruokalista Kanrestan sivuilla.

  • Koko lounas 14,30€ (sis. runsaan salaattipöydän, päivän keiton, leipäpöydän, 2 lämmintä ruokaa sekä kahvin/teen + keksejä)
  • Lounas ilman keittoa 13,30€ (sis. runsaan salaattipöydän, leipäpöydän, 2 lämmintä ruokaa sekä kahvin/teen + keksejä)
  • Päivän keitto + salaattipöytä 12,10€ (sis. runsaan salaattipöydän, leipäpöydän, päivän keiton sekä kahvin/teen + keksejä)

Lasten buffetlounaan hinnasto
5,00€/ 3-5-vuotiaat
8,00€/ 6-12-vuotitaat
0€ / Alle 3-vuotiaat syövät maksutta ruokailevan aikuisen seurassa

Keittolounas viikonloppuisin

Lauantaisin ja sunnuntaisin museoravintolassa tarjoillaan keittolounasta, joka sisältää päivän keiton, leivän ja levitteen sekä kahvin/teen. Keittolounaan hinta on 9,50€.

13.-15. lokakuuta poikkeuksia aukioloissa

Kansallismuseo 48h-tapahtuman yhteydessä 13.-15. lokakuuta museon ravintolassa on erikseen varattavat brunssi- ja illalliskattaukset. Lounasta ei ole tarjolla. Kahvilapalvelut tarjolla tapahtumaviikonloppuna klo 11-23.

Yhteystiedot

p. 040 159 7679 (museoravintolan ollessa auki)
museoravintolat@kanresta.fi

Kokous- ja juhlatarjoilut

Tervetuloa järjestämään tilaisuutesi Kansallismuseolla! Tutustu tästä Kansallismuseon kokous- ja juhlatiloihin. Autamme mielellämme teitä suunnittelemaan juhla- tai kokoustarjoilut tapahtumaanne. Tutustu myös Kansallismuseon ikiomaan nimikkomenuun, joka on saanut inpiraationsa suomalaisesta kansanperinteestä.

Tilavaraukset ja tiedustelut: kokouspalvelut@kansallismuseo.fi
Tarjoilut: museoravintolat@kanresta.fi