Tule opastukselle

Muutokset opastuksiin koronavirustilanteessa

Kaikki yleisöopastukset on peruttu toukokuun loppuun saakka. Jo sovitut opastukset on mahdollista peruuttaa veloituksetta tai siirtää varausta. Jo sovitut opastuskierrokset järjestetään tilaajan näin toivoessa. Uusia varauksia tälle ajanjaksolle ei oteta vastaan.

Etukäteen varattavat opastukset kesäkuusta lähtien

Etukäteen varattavia kierroksia järjestämme tilauksesta. Opastukset ovat innostavia kierroksia näyttelyssä asiantuntevan oppaan johdolla, ja niitä on tarjolla suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, ranskaksi, saksaksi, venäjäksi, kiinaksi, japaniksi sekä suomalaisilla viittomilla. Suosituksemme ryhmän maksimikooksi on 25 henkilöä. Varmistathan vieraan kielen saatavuuden toivomanasi ajankohtana ja varaathan opastuksen vähintään viikkoa aiemmin (isommille ryhmille ja harvinaisille kielille kaksi viikkoa aikaisemmin), jotta saamme järjesteltyä ryhmällesi parhaan mahdollisen opastuksen.

Opastuksia on monenlaisia: Aikakausiopastukset kertovat tietyn aikakauden keskeisistä piirteistä ja esineistä, teemaopastukset kuvaavat jotain ilmiötä tai aihepiiriä eri aikakausina. Yleiskuvan Suomen historiasta tarjoaa Kansallisaarteet-opastus, joka esittelee kokoelmien helmet eri aikakausilta. Vaihtuvista näyttelyistä opastus esittelee keskeiset näkökulmat näyttelyn teemoista.

Voit varata sopivan opastuksen laajasta valikoimastamme tai pyytää meitä suunnittelemaan oman erikoisopastuksen.

Tutustu opastus-vaihtoehtoihin täältä.

Opastusten hinnaston löydät täältä.

Varaukset ja peruutukset: p. 029 533 6902 (ti-pe klo 9-12) tai Yhteydenottolomake.