Untitled IMG 1390 neito 5 of 9

Etäopastukset

Kansallismuseo tarjoaa etäopastuksia sekä tilauspalveluna että avoimina livestriimeinä.

Tilaa etäopastus itsellesi tai ryhmällesi

Etäopastus tilauspalveluna, 30 min

Tutustu Kansallismuseon perusnäyttelyihin etänä! Opastuksella tutustutaan valitsemaanne aiheeseen esineiden ja teosten kautta. Asiantunteva oppaamme vastaa kierroksen aikana kysymyksiin ja keskustelee mielellään kanssanne.

Opastuksia voidaan järjestää maanantaista perjantaihin klo 9–18 välisenä aikana ja viikonloppuisin, lauantaina ja sunnuntaina klo 11–18.

Etäopastukset toteutetaan Teams-alustalla, joten osallistuminen vaatii verkkoyhteyden. Teams toimii puhelimeen ladattavalla mobiilisovelluksella tai verkkoselaimen kautta tietokoneella. Ryhmä voi olla samassa paikassa seuraamassa opastusta tai kukin oman etäyhteyden päässä.

Etäopastusta ei saa taltioida eikä osallistumislinkkiä saa jakaa varauksen tehneen ryhmän ulkopuolelle.

Valitse aihe ja varaa opastus:

  • Säilyneet ja kadonneet – esihistoriaa arkeologisten löytöjen perusteella Esihistoria-näyttelyssämme.
  • Elämä ja usko – katsaus arkeen ja uskoon ajalla, jolloin Suomi-nimistä valtiota ei ollut Toista maata -näyttelystämme.
  • Säädyt, perheet, ihmiset – ihmisiä ja heidän tarinoitaan ajalla, jolloin Suomi-nimistä valtiota ei ollut Toista maata -näyttelystämme.
  • Keisari ja suomalainen identiteetti – tuokiokuvia, siitä miten autonominen suuriruhtinaskunta rakensi omaa menneisyyttään Toista maata -näyttelystämme.
  • Suomen tarina - kohokohtia itsenäisen Suomen historiasta Suomen tarina -näyttelystämme.
  • Huom! Etäopastusta ei ole saatavilla Akseli Gallen-Kallela -näyttelyyn

Katso hinnat ja varausohjeet.

Kaikille avoimet livestriimatut etäopastukset

Ilmoitamme avoimista opastuksista tapahtumat-sivullamme. Livestriimattujen opastusten taltiointeja voi katsoa jälkikäteen Kansallismuseon YouTube-kanavalta sekä Suomen kansallismuseon Avoin museo -sivustolla.