Kesäpiha_ihmisiä_21

Arkkitehtuurikierros ja puutarhakahvit tai -kuohuvat Kesäpihalla

Varaa perheellesi, ystävillesi, tiimillesi tai itsellesi kierros, jolla tutustutaan Kansallismuseon ainutlaatuiseen arkkitehtuuriin ja suljettuihin sisäpihoihin. Vierailu huipentuu kauniille kesäpihallemme, missä tarjoilemme teille kahvia tai kuohuvaa omenapuiden katveessa. Halutessanne voitte kiivetä myös Kansallismuseon torniin.

Arkkitehtuurikierros Kansallismuseossa ja sen pihapiirissä on inspiroiva katsaus rakennuksen värikkäisiin vaiheisiin. Kierroksella tutustutaan muun muassa Gallen-Kallelan kattofreskoihin, rakennuksen lukuisiin yksityiskohtiin ja yleisöltä suljettuun Linnanpihaan. Jos haluatte kivuta myös Torniin katselemaan Helsingin kattojen ylle, niin sekin on mahdollista. Huomioittehan, että Torniin pääsee enintään 10 henkilöä, ja vain oppaan kanssa.

Herkulliset tarjoilut huipentavat tilaisuuden. Seurueellenne katetaan oma pöytä joko puutarhapaviljonkiin, museoravintolan sisäpihan suojaisalle terassille tai sisälle museoravintolaan.

Suositeltu ryhmäkoko: 1–20 hlö
Suositusikä: sopii kaikenikäisille
Kierroksen kesto: 45 minuuttia

Hinnat

• Kierroksen hinta: arkena 85 €, muulloin 105 € / ryhmä
  • Tornissa käynnin lisähinta 15€ / ryhmä (max. 10 hlö) ja lisäkesto n. 20 minuuttia
  • Pääsyliput yli 18-vuotiailta, mikäli haluatte vierailla näyttelyissä
  • Puutarhakahvit-tarjoiluehdotus: 17,50 € / hlö
  • Puutarhassa kuohuu -tarjoiluehdotus: 10 e / hlö

Puutarhakahvit

Museokeittiön suolaista piirakkaa
Macarons-lajitelma
Kauden makeaa piirakkaa ja vaniljakastiketta
Sesongin hedelmiä tai marjoja
Kaffa Roasterin kahvia ja Clipperin luomuteevalikoima
Mehua ja jäävettä

Puutarhassa kuohuu

Lasi kuohuvaa (prosecco tai alkoholiton vaihtoehto)
Suolakaramellituulihattuja (2kpl/hlö)

Ravintolassamme on runsas valikoima suolaista ja makeaa tarjottavaa sekä A-oikeudet. Arkisin tarjolla myös lounas seisovasta pöydästä, viikonloppuisin keittolounas.

Sää saattaa vaikuttaa siihen, katetaanko tarjoilut ulos. Huomioittehan museoravintolamme aukioloajat, kun suunnittelette tapahtumaanne.

Tiedustelut ja varaukset: skm.opastusvaraukset@kansallismuseo.fi, p. 0295 33 6902 (ti-pe klo 9-12)