Museosynttärit

Lasten synttärit Kansallismuseossa ovat päivänsankarille ja vieraille ikimuistoinen juhla! Lähde seikkailulle muumien taianomaiseen maailmaan.

Lasten synttärit Kansallismuseossa ovat päivänsankarille ja vieraille ikimuistoinen juhla, ja samalla se on vanhemmille helppoa ja huoletonta. Synttärit sopivat 4-10-vuotiaille lapsille. Synttäriohjelma kestää tunnin, jonka jälkeen ryhmä voi halutessaan siirtyä nauttimaan etukäteen tilatusta herkutteluhetkestä Kansallismuseon kahvilaan. Synttäreille mahtuu max. 15 lasta.

Synttäriopastuksen hinta 85 € / ryhmä (105€ vuonna 2021). Sisältää kaikkien lasten ja kahden aikuisen sisäänpääsyn. Muilta aikuisilta veloitamme sisäänpääsymaksun. Tarjoilut 10-15 € / hlö.

Lasten synttärit ovat tilattavissa la-su klo 10. Synttäriopastuksen ajan näyttely on varattu vain synttäriseurueelle. Museo aukeaa muulle yleisölle klo 11.

Tiedustelut ja varaukset: p. 0295 33 6902 (ti-pe klo 9-12), skm.opastusvaraukset@kansallismuseo.fi

  • Synttärit Muuminäyttelyssä 14.8.2020-28.2.2021

Niin kauan kuin osaa leikkiä, voi olla onnellinen! Syntymäpäivillä seikkaillaan oppaan johdolla Rohkeus, rakkaus, vapaus! -näyttelyssä ja pohditaan yhdessä mitä tarkoittakaan muumitarinoiden rohkeus, entä vapaus ja ystävyys? Toiminnallisen opastuksen päätteeksi juhlaseurueella on vapaata leikkiaikaa taianomaisessa näyttelyssä tuttujen muumikuvitusten keskellä. Syntymäpäivien huipennukseksi suosittelemme tilaamaan kahvilasta tarjoilut.

Menuvaihtoehdot:

MENU 1
Kuorrutettuja donitseja
Karjalanpiirakoita ja munavoita
Kurkku- ja porkkanatikkuja
Lihapullia
Perunalastuja
Keksejä (mm. Muumikeksejä)
Muumitikkareita (1kpl/lapsi)
Vaapukkamehua
15,00€/lapsi (sis. alv 14%)

MENU 2
Kuorrutettuja donitseja
Popcornia
Keksejä (mm. Muumikeksejä)
Muumitikkareita (1kpl/lapsi)
Vaapukkamehua
10,00€/lapsi (sis. alv 14%)

Halutessa myös synttärikakku on mahdollinen lisämaksusta (55,00€/10 hlön kakku). Tämän tiimoilta yhteys kahvilaan: museoravintolat@kanresta.fi