Varaa opastus tai työpaja

Varaa museonäyttelyihin johdattava opastus tai työpaja, jossa toiminta ja käsillä tekeminen yhdistyvät historialliseen sisältöön.

Varaukset

Opastuspalvelumme järjestävät juuri teille sopivan opastuksen. Varaa opastus soittamalla p. 029 533 6902, ti-pe klo 9-12. Yhteydenottopyynnön opastuspalveluihin voitte jättää alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla: skm.opastusvaraukset@kansallismuseo.fi.

Yksittäinen opastus tulee varata viikkoa aikaisemmin ja useamman ryhmän opastukset tulee varata 2-4 viikkoa aikaisemmin. Luokkaretkien varaamista suosittelemme vähintään neljä viikkoa aikaisemmin.


Ryhmäkoko

Museonäyttelyiden turvallisuuden vuoksi ryhmäkoko opastuksilla on rajoitettu. Suuremmille ryhmille tulee varata useampia opastuksia ryhmän koon mukaisesti.

Suurin sallittu ryhmäkoko / opastus:

Päiväkotiryhmät, 21 lasta
Koulut ja oppilaitokset, 25 oppilasta
Aikuiset, 20 henkilöä
Lasten syntymäpäiväryhmät, 15 lasta


Maksaminen ja laskutus

Opastukset maksetaan saavuttaessa Kansallismuseon lippukassalle museon avoinnaoloaikana. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortit, laskutus, luottokortit ja Smartum-kulttuurisetelit (matkatoimistoilla myös voucherit).

Päiväkoti- ja kouluryhmät aamuisin:

Maksu käteisellä tai laskutuksena museon lippukassan ollessa suljettuna. Laskutusta varten tarvitsemme laskutusosoitteen ja Y-tunnuksen/henkilötunnuksen (ei laskutuslisää).


Peruutukset

Peruutathan varatun opastuksen viimeistään kaksi arkipäivää aiemmin. Muussa tapauksessa laskutamme tilaajalta opastuksen täyden hinnan.

Lapsiryhmien opastukset voidaan äkillisissä sairaustapauksissa peruuttaa vielä samana aamuna soittamalla opastusvarauksiin p. 0295 33 6902 (ti-pe klo 9-12) / lippukassalle p. 0295 33 6901 (ti-su klo 11-18) tai lähettämällä sähköpostia: skm.opastusvaraukset@kansallismuseo.fi.


Turvallinen museovierailu

Pyrimme varmistamaan turvallisen museovierailun kaikille: Toivomme vieraidemme tulevan museoon terveenä ja puhtain käsin. Näyttelykävijöiden yhtäaikainen määrä on rajoitettu, joten otamme näyttelyyn vain yhden opastetun ryhmän kerrallaan. Oppaidemme käytössä on sekä visiirit että mikrofonit, jotta opas ja opastettavat voivat pitää riittävän turvavälin. Olemme myös tehostaneet tilojemme siivousta, henkilökuntamme pyyhkii kosketeltavia näyttelyelementtejä useita kertoja päivän aikana ja museossa on tarjolla sekä käsidesiä että mahdollisuus käsien pesemiseen.


Yhteydenottolomake

Alla olevalla lomakkeella voit ottaa yhteyden opastuspalveluihimme ja tiedustella opastusta. Vastaamme yhteydenottoonne mahdollisimman pian. Lähetäthän yhteydenottolomakkeen viimeistään viikkoa ennen haluttua ajankohtaa. Perjantaina klo 12 jälkeen lähetetyt tiedustelut eivät välttämättä ehdi seuraavan viikon varauksiin.

Varauksesi on vahvistettu, kun saat vahvistuksen sähköpostiisi Kansallismuseon opastuspalveluista.

Muodossa pp.kk.vvvv

Esim. 12:00

Max 20 aikuista tai 25 oppilasta / opas