Materiaaleja omatoimikierroksille

Katso näyttelyä uudesta näkökulmasta omatoimimateriaalien avulla.

Museossa on mukavaa kierrellä omaan tahtiin. Välillä on kuitenkin hyvä pysähtyä katsomaan asioita eri näkökulmista, pohtimaan sitä tarkemmin tai keskustelemaan koetusta ystävän kanssa.

Omatoimimateriaalimme tarjoavat tietoa näyttelyistä, erilaisia näkökulmia, vinkkejä tehtäviin ja keskusteluihin. Voit tulostaa niitä mukaasi tai selata verkosta käyntisi aikana. Opettaja voi käyttää materiaaleja oman opetustuokion järjestämiseen museossa ja soveltaa vinkkejä luokkansa mukaan.

Maailma, jota ei ollut

Opi lisää kiehtovista esikolumbiaanista kulttuureista. Opetusmateriaali on tehty osaksi Kansallismuseon Maailma, jota ei ollut -näyttelyä, ja sen avulla on helppo perehtyä muinaisiin Mesoamerikan ja Andien alueiden korkeakulttuureihin. Julkaisuja saa tulostaa, tai oman kappaleen saa tulla noutamaan museolta.

Lataa tästä Maailma, jota ei ollut -oppimateriaalit (pdf):

Km Mjeo 2000X1000Px2 Paa Kuva

Esihistoriaa Kansallismuseossa

Perehdy kiehtovaan esihistoriaan omatoimisesti museossa tai tutustu aiheeseen jo ennen museovierailua. Materiaali tukee omatoimista museokäyntiä tarjoamalla tiivistelmän näyttelyn sisällöstä sekä muutamia ideoita aiheen käsittelyyn ennen vierailua, museossa, tai museokäynnin jälkeen.

Lataa tästä Esihistoria-oppimateriaalit:

Km14189