Pääsymaksut

Normaali pääsymaksu  12 €
Alennettu pääsymaksu  9 €
Alle 18-vuotiaat vapaa pääsy

Huom. Barbie – The Icon -näyttely (27.4.–26.8.2018) on erikoisnäyttely. Katso hinnat alta. 

Meillä käy Museokortti.

Museokortti Logo

Barbie – The Icon -näyttely (27.4.–26.8.2018) on erikoisnäyttely. Erikoisnäyttelyn pääsylipulla pääset tutustumaan myös kaikkiin muihin Kansallismuseon näyttelyihin. 

Normaali pääsymaksu 15 €
alennettu pääsymaksu 11 € 
Museokortilla ja Helsinki Cardilla 3 € 
alle 18-vuotiaat vapaa pääsy.

Barbie Fb Post 1200X900 1

Vapaa pääsy

  • joka perjantai klo 16-18 (ei koske erikoisnäyttelyitä kuten Barbie – The Icon -näyttelyä)
  • Helsinki-päivän kunniaksi ti 12.6. (myös Barbie – The Icon -näyttelyyn)
  • Kansainvälisenä museopäivänä pe 18.5. (myös Barbie – The Icon -näyttelyyn)
  • ICOM-kortilla
  • Helsinki-kortilla ja Museokortilla (ei koske erikoisnäyttelyitä kuten Barbie – The Icon -näyttelyä)

Vapaa pääsy päiväkoti- ja koululaisryhmille, mukana tuleville opettajille ja ohjaaville aikuisille, henkilökohtaisille avustajille,  kokopäivätoimisille opintoryhmille sekä oppituntia suunnitteleville opettajille.

Alennettu pääsymaksu koskee opiskelijoita, työttömiä, eläkeläisiä, yli 65-vuotiaita, varusmiehiä ja siviilipalvelusta suorittavia (näyttämällä etuun oikeuttavaa korttia) sekä yli 10 henkilön ryhmiä.

Maksuvälineinä käyvät: käteinen, pankkikortit (myös Visa Electron), laskutus, luottokortit, Ticket Mind & Body -kortti, Luottokunnan Virikekortti, Eazybreak, Smartum kulttuuriseteli ja -saldokortti, Tyky+ -kulttuuriseteli ja ePassi. Matkatoimistoilla myös voucher.

Laskutus: ottakaa laskutusosoite ja Y-tunnus (yritys- tai yhteisötunnus) / henkilötunnus mukaan. Lasku tulee annettuun osoitteeseen jälkikäteen. Ei laskutuslisää.

Vaate- ja reppusäilytys. Kansallismuseossa on vartioimaton vaatesäilytys ja maksuttomat lukolliset säilytyslokerot. Säilytyslokeron poletin saa kassoilta. Isommat selkäreput ja laukut jätetään vierailun ajaksi naulakkoon, säilytyslokeroon tai lippupisteen henkilökunnan ohjaamaan tilaan. Reppuja tai isompia laukkuja ei voi viedä näyttelyihin, sillä kääntyessä reppu saattaa vahingossa osua esineisiin.