Louhisaaren syksy

Louhisaaren kausi jatkuu aina marraskuun alkuun saakka. Kartanolinna sulki ovensa kesäkauden päätteeksi 31.8., mutta loka-marraskuun tapahtumien yhteydessä on vielä mahdollista päästä tutustumaan ainutlaatuista palatsiarkkitehtuuria edustavaan Louhisaareen.

Kummituskierrokset

Syksyn pimenevinä iltoina loka- ja marraskuussa 1.10.-6.11. välisena aikana Louhisaaren pääsee tutustumaan kummituskierroksilla. Louhisaaren synkkään menneisyyteen ja kiehtoviin ihmiskohtaloihin tutustutaan oppaan johdolla, huumoria unohtamatta.

Silmät kannattaa pitää auki, sillä muutama kummituskin saattaa kierroksella esiintyä. Kierros on K15.
Kaikki liput myydään sähköisesti verkkokaupassa. Paikan päällä Louhisaaressa ei ole lipunmyyntiä.

Louhisaaren kummituskierrokset ovat suosittuja ja kierrokset ovat olleet joka vuosi loppuunmyytyjä. Suosittelemme lippujen hankkimista hyvissä ajoin, jotta varmistat pääsysi syksyn kummittelevimpaan tapahtumaan.

Louhisaaren kummituskierrokset 1.10.-6.11.2021.

Mannerheim | Monologi

ESITYKSET JATKUVAT TOUKOKUUSSA 2022. Marsalkka Mannerheim palaa lapsuudenkotiinsa Louhisaareen muistelemaan värikästä elämäänsä. Ja siinähän onkin kyllä aikalailla muistelemista!

Monologin ovat tuottaneet yhteistyössä Visit Naantali, Suomen kansallismuseo, Louhisaaren kartanolinna ja Naantalin Teatteri. Huippusuositun monologin liput myydään ennakkoon verkkokaupasta tai Visit Naantalin toimistosta. Varaa paikkasi ajoissa!

Mannerheim | Monologi