Olavinlinnan Pikku Herttuan Sali -työpaja

PAIKKA:
Olavinlinna
ALKAA:
10.6.2018 11:00

Pikku Herttuan Salissa lapset ja lapsenmieliset voivat eläytyä elämään linnassa kauan sitten.

Pikku Herttuan Salissa lapset ja miksei aikuisetkin voivat eläytyä elämään linnassa mm. kattamalla voudin pöydän perinteisillä astioilla ja ruuilla, pukeutumalla aikakauden vaatteisiin tai sotilaan varusteisiin, tekemällä historiallisia karttapalapelejä, rakentamalla oman linnan puupalikoista, kutomalla pystykangaspuilla ja leikkimällä linnan tornin muotoisella nukketalolla.

Työpajaan voi tutustua omatoimisesti sen aukioloaikana työpajaohjaajan avustuksella.  

Työpaja on avoinna päivittäin 9.6.–14.8. klo 11–17.30 ja 15.8.- 17.8. klo 10-15.30., viikonloppuisin 18.8.-19.8. ja 25.–26.8. klo 11–15.30.
Pikku Herttuan salissa lapset ja aikuiset voivat eläytyä linnan elämään mm. kattamalla voudin pöydän perinteisillä astioilla ja ruuilla, pukeutumalla eri aikakausien vaatteisiin tai sotilaan varusteisiin, tekemällä historiallisia karttapalapelejä, rakentamalla oman linnan puupalikoista ja leikkimällä tornin muotoisella nukketalolla. Työpajaan voi tutustua omatoimisesti työpajaohjaajan avustuksella. Työpaja sisältyy linnan sisäänpääsymaksuun. Työpaja on avoinna talvikaudella varauksesta ja linnan omien tapahtumien aikana.