Vintti

PAIKKA:
Kansallismuseo
ALKAA:
3.10.2006 11:00

Vintissä pääset tutustumaan Suomen historiaan itse tekemällä ja kokeilemalla. Ratsasta hevosella, kudo räsymattoa, leiki kauppaa, kokeile liukuhihnatyötä tehtaassa tai rakenna taloa!

Vintissä pääset tutustumaan Suomen historiaan itse tekemällä ja kokeilemalla. Ratsasta hevosella, kudo räsymattoa, leiki kauppaa, kokeile liukuhihnatyötä tehtaassa tai rakenna taloa! Vintissä on ihmeteltävää ja kokemista kaikille: eri-ikäisten ja eri taustoista tulevien kesken syntyy hauskoja kohtaamisia ja juttutuokioita historiasta. Spontaania ja rentoa. Sellainen on Vintti.  

Vintti on avoinna

ti-su klo 12–17
ke klo 12–19

Vintti on kaikille

Vintti sopii kaikille yli 7-vuotiaille. Nuoremmat voivat tutustua Vintin tehtäviin aikuisen kanssa. Yläikärajaa ei ole, Vintti sopii myös aikuisille.

Vintiin oman ryhmän kanssa

Miltä kuulostaisi synttärit Vintissä? Voit varata tilan itsellesi juhlakäyttöön iltapäivisin klo 17 alkaen (ei keskiviikkoisin) tai viikonloppuisin klo 11–12. Yksityisvierailu on maksullinen.

Koulut ja päiväkodit voivat varata Vintin oman ryhmänsä käyttöön tunniksi kerrallaan ti–pe klo 9–12. Yksityisvierailu on maksullinen.

Varaukset: skm.opastusvaraukset@kansallismuseo.fi

Vintin mummot tavattavissa jälleen syksyllä 2018

Tervetuloa!