Turvallinen museovierailu

Olavinlinnan tavoitteena on tarjota sekä normaalioloissa että poikkeavissa tilanteissa turvallinen tila niin museokävijöille kuin henkilökunnalle. Nyt voit myös ostaa lipun ennakkoon verkosta!


Osta ennakkolippu


Turvalliset tilat ja turvavälit


Olavinlinnan tavoitteena on tarjota sekä normaalioloissa että poikkeavissa tilanteissa turvallinen tila niin museokävijöille kuin henkilökunnalle.

Olavinlinnan tiloja siivotaan tehostetusti.

Toivomme että Olavinlinnassa vierailevat asiakkaat noudattavat voimassa olevia ohjeita. Henkilökuntamme neuvoo ja ohjeistaa asiakkaita tarvittaessa.

Tarjoamme mahdollisuuden käsien desinfiointiin erityisesti sisääntulon ja lipunmyynnin yhteydessä, mutta myös muissa pisteissä.

Suosittelemme korttimaksua.


Opastukset


Olavinlinnassa järjestetään yleisöopastuksia päivittäin. Opastukset järjestetään päälinnan alakerran sisätiloissa, sekä puolustuskäytävillä ulkotiloissa.


Tapahtumat


Talvikaudella Olavinlinnassa järjestetään tapahtumia. Tarkista tarkemmat tiedot tapahtumista aina verkkosivultamme. Museokauppa ja museoravintola Museokauppa on avoinna kohteen ollessa auki. Museoravintolassa noudatetaan valtioneuvoston ravintoloille antamaa ohjeistusta.


Kokoukset, juhlat ja muut tilaisuudet


Olavinlinnassa on mahdollista järjestää kokouksia, juhlia ja muita tilaisuuksia. Tilaisuuksien varauksista vastaa Osuuskauppa Suur-Savon myyntipalvelu.


Terveenä museoon


Tervetuloa museoon terveenä! Mikäli tunnet itsesi sairaaksi, jääthän kotiin. Suomen kansallismuseo seuraa Olavinlinnan osalta valtioneuvoston, ministeriöiden, THL:n, Itä-Suomen aluehallintoviraston sekä Itä-Savon sairaanhoitopiirin antamia alueellisia ja paikallisia ohjeita.

Seuraathan Olavinlinnan verkkosivuja ja some-kanavia Facebookissa ja Instagramissa

Päivitetty 2.5.2022