Trafiikki-museot ry

Trafiikki-museot ovat liikenteen ja viestinnän alan erikoismuseoita, ja Suomen merimuseo on yksi niistä. Trafiikki-museoiden kokoelmissa on yli 155 000 esinettä laivoista lennättimiin - kaikki kertovat omalla tavallaan menneisyyden ilmiöistä ja niiden vaikutuksista ihmisten arkeen.

Tällä hetkellä Trafiikki-ketjun muodostavat Merikeskus Vellamossa Kotkassa toimivan Suomen merimuseon lisäksi Forum Marinum (Turku), Mediamuseo Rupriikki (Tampere), Mobilia (Kangasala), Postimuseo (Helsinki), Radio- ja tv-museo (Lahti), Suomen Ilmailumuseo (Vantaa), Suomen Rautatiemuseo (Hyvinkää), Tekniikan museo (Helsinki) ja Päivälehden museo (Helsinki).

Trafiikin kuulumisia

Trafiikki-museoiden kuulumisia voi seurata Trafiikin verkkosivuilta ja Trafiikki-museot ry:n fanisivuilta Facebookissa. Trafiikki-museot julkaisee Trafiikki-lehteä. Voit lukea sen verkkolehtenä. Trafiikki-museoiden verkkokauppa
Suomen merimuseon teettämiä näköispainoksia mm. majakoiden piirustuksista ja merikartoista myydään Museokauppa Plootun lisäksi Trafiikki-museoiden yhteisessä verkkokaupassa.

Linkki Trafiikki-museoiden verkkokauppaan