Buhurtin MM-kilpailut 2024 Hämeen linnassa

Avoinna tänään 11—16
9.6.2024 10:00

TAPAHTUMA SIIRTYY VUOTEEN 2024. Kun maailmalle ei vielä turvallisesti pääse, maailma saapuu Linnanpuistoon kesäkuussa 2022! Yli 1000 ottelijaa ja avustajaa yli 20 maasta ympäri maailmaa saapuvat mittelemään voimiaan keskiaikaisin asein keskiaikaisiin haarniskoihin sonnustautuneena. Keskiaikamarkkinat mm. ruokakojuineen, taverna-alueineen ja keskiaikaishenkisine myyntikojuineen ja muu oheisohjelma levittäytyvät Linnanpuistoon.

TAPAHTUMA SIIRTYY VUOTEEN 2024.

Mitä buhurt on?


Buhurt on täyskontaktilaji, jossa otellaan keskiaikaisten haarniskoiden replikoissa tylpillä teräsaseilla, kuten nuijilla, kirveillä ja miekoilla. Buhurtin MM-kilpailut kokoaa yhteen noin 1000 kansainvälistä ottelijaa ja avustajaa yli 20 eri maasta. Tapahtumassa nähdään yhteensä kahdeksan eri aselajin otteluita niin miesten kuin naisten sarjoissa. Buhurtin MM-kilpailujen ohella tapahtuma-alueella nähdään keskiaikaishenkiset markkinat ja muuta oheisohjelmaa. Lipulla pääset tutustumaan myös Hämeen linnaan ja Vankilaan.

Tapahtuman ohjelman ja lisätietoa löydät turnauksen www-sivuilta.

Tapahtuman järjestää Medieval Combat Sport Finland (MCSF), joka toimii buhurtin kattojärjestönä Suomessa. Sen alaisuudessa on yhteensä kahdeksan paikallisseuraa. Turnauksen taustalla on kansainvälinen lajiliitto International Medieval Combat Federation (IMCF), jonka nimeä MM-kilpailut kantavat.

Liput

Osta liput nyt ja tule osaksi ainutlaatuista tapahtumaa, joka yhdistää niin urheilun kuin kulttuurin!

Yhden päivän
pääsylipulla pääset seuraamaan buhurtin MM-kilpailuja yhtenä päivänä (to, pe, la tai su). Päivälippu oikeuttaa sinut rajatulle turnausalueelle, josta voi katsomosta käsin seurata otteluita ja muuta väliaikaohjelmaa. Päivälipulla pääset myös tutustumaan turnausaluetta ympäröiviin keskiaikaisiin markkinoihin. Lippu sisältää pääsyn Hämeen linnaan ja Vankilaan. Pääsylipusta on tarjolla aikuisten, lasten (6-16v) ja perheliput (2 aikuista ja 2 lasta).

Neljän päivän pääsylipulla
pääset seuraamaan buhurtin MM-kilpailuja jokaisena turnauspäivänä (to, pe, la ja su). Pääsylippu oikeuttaa sinut rajatulle turnausalueelle, josta voi katsomosta käsin seurata otteluita ja muuta väliaikaohjelmaa. Pääsylipulla pääset myös tutustumaan turnausaluetta ympäröiviin keskiaikaisiin markkinoihin. Lippu sisältää pääsyn Hämeen linnaan ja Vankilaan. Pääsylipusta on tarjolla aikuisten, lasten (6-16v) ja perheliput (2 aikuista ja 2 lasta).

VIP-liput
ovat erikoissisältöisiä pääsylippuja buhurtin MM-kilpailuihin. VIP-pääsylipulla pääset seuraamaan turnausta yhtenä päivänä (to, pe, la tai su). Päiväkohtainen VIP-lippu oikeuttaa sinut VIP-vieraille erikseen varatulle turnausalueelle, josta voi katsomosta käsin seurata otteluita ja muuta väliaikaohjelmaa. Alueelle on varattu VIP-vieraille oma anniskelualue, minkä lisäksi vieraille tarjotaan ruokailu. Lipulla pääsee myös tutustumaan turnausaluetta ympäröiviin keskiaikaisiin markkinoihin. Lippu sisältää pääsyn Hämeen linnaan ja Vankilaan. Anniskelualueen vuoksi VIP-lipuista on tarjolla vain aikuisten lippu.

Astu kanssamme keskiaikaan!

TAPAHTUMA SIIRTYY VUOTEEN 2024.