MV Lahi ita savinaula 2000x1000

Etäopastus kouluille: Tutkimusmatkoja muinaiseen Lähi-itään

Avoinna tänään 11—18
20.5.2022 10:00 — 20.5.2022 11:00

Opastukselle museoon paikasta riippumatta! Kansallismuseon livestriimatuilla opastuksilla perehdytään erilaisiin historian ilmiöihin ja aiheisiin. Opastusten seuraaminen on maksutonta. Opastuksia voi seurata suorana verkkoselaimella tai teams-ohjelmalla ja oppaalle voi lähettää kysymyksiä lähetyksen kommenttikentässä. Tilaisuudet kestävät 30-60 min.

Etäopastus kouluille: Tutkimusmatkoja muinaiseen Lähi-itään

Pe 20.5. klo 10.00

Etäopastus vie tutkijoiden jalanjäljille Tutkimusmatkoja muinaiseen Lähi-itään -näyttelyyn. Opastuksella pohditaan, miksi nämä tuhansia vuosia vanhat esineet ovat päätyneet museoihin ja miten niiden aitous voidaan varmistaa. Mitä esineet kertovat menneisyydestä?

Opastuksen välittämiseen käytetään Microsoft Teams-ohjelmaa, joka toimii ilman rekisteröitymistä. Suosittelemme osallistumista tietokoneella selaimen kautta, voit osallistua myös älypuhelimella, kun lataat etukäteen Teams-sovelluksen. Opastukseen johtava linkki avaa puhelimella sovelluksen automaattisesti. Valitse ”liity kokoukseen”. Sovelluksen lataaminen tai opastukselle liittyminen ei edellytä rekisteröitymistä. Opastuksen tallentaminen on kielletty.