Florinin huvimaja Seurasaaren ulkomuseon Pikku Helsingissä.

Helsinki-päivä Seurasaaressa 12.6.

PAIKKA:
Seurasaari
ALKAA:
12.6.2018 11:00
LOPPUU:
12.6.2018 17:00

Helsinki-päivän kunniaksi Seurasaaren ulkomuseoon on ilmainen sisäänpääsy. Lisäksi museo juhlistaa päivää pitämällä opastuksia ja työpajaa.

Pellavatyöpaja
Työpajassa kaikenikäiset museokävijät pääsevät kokeilemaan taitojaan pellavan työstämisen eri vaiheissa. Työpaja on käynnissä museon aukioloajan klo 11-17. Vapaa pääsy.

Yleisöopastus: Seurasaaren helsinkiläistä historiaa
Seurasaaren ulkomuseo on toiminut Seurasaaressa vuodesta 1909 lähtien. Miksi museo päätyi yli sata vuotta sitten juuri Seurasaareen? Miksi museoon on siirretty lähinnä maalaistaloja? Entä mistäpäin Helsinkiä on tuotu museon helsinkiläiset rakennukset? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen ulkomuseon Helsinki-päivän erikoisopastuksella, jolla tutustutaan Seurasaaren ulkomuseon helsinkiläiseen historiaan. Opastukset järjestetään klo 13 ja 15 suomeksi, klo 12 ja 15 englanniksi. Vapaa pääsy.