Kalevala-meditaatio freskojen alla

1.9.2018 09:00
LOPPUU:
1.9.2018 10:00

Laskeudu suomalais-kalevalalaiseen mielenmaisemaan Akseli Gallen-Kallelan freskojen alla Kansallismuseossa.

La 1.9. Klo 9-10
Kansallismuseossa
Hinta 15€ (ei sisällä sisäänpääsyä museoon)
Ilmoittaudu mukaan

Vilu mulle virttä virkkoi,
sae saatteli runoja.
Virttä toista tuulet toivat,
meren aaltoset ajoivat.
Linnut liitteli sanoja,
puien latvat lausehia.

Ne minä kerälle käärin,
sovittelin sommelolle.
Kerän pistin kelkkahani,
sommelon rekoseheni;
ve'in kelkalla kotihin.”

Meditaatiotuokion, hengitysharjoituksen, Kalevalan säkeiden ja äänimaailman johdattelemina pysähdymme kuuntelemaan ja katselemaan omaa sisäistä luonnonvoimaa. Tuulen humina korvissa, laineen liplatus rannassa, kuikan huuto öisellä järvellä, suopursun tuoksu syysmetsässä. Minkälaisia luontokokemuksia mielestäsi löytyy ja mihin ne sinua johdattavat?

Tuokion ohjaa sertifioitu yin -yoga (RYT200) opettaja Kukka-Maaria Vuorikoski ja uskontotieteilijä, kouluttaja Merituuli Vuorikoski.

Aiempaa kokemusta ei tarvita. Sisäänkäynti museon ollessa aamulla suljettuna Kansallismuseon henkilökunnan sisäänkäynnin kautta, museon takaovesta Töölönkadun puolelta, rappu A 6.