Kansallismuseo ja Helsinki Photo -festivaali tuovat valokuvataiteen kadulle

Avoinna tänään 11—18
10.7.2022 11:00 — 2.10.2022 18:30

Kansainvälisen tuomariston kuratoima valokuvanäyttely levittäytyy Kansallismuseon Kesäpihalle sekä Museokadun ja Töölönkadun varrelle.

Helsinki Photo -festivaali tuo valokuvat osaksi kaupunkikuvaa. Vuosittain järjestettävä festivaali esittelee valittuja teoksia uusilta valokuvaajilta. Vuoden 2022 festivaalin teemana on believe – uskoa.

Helsinki Photo -valokuvafestivaalin voittajateokset ovat nähtävillä Kansallismuseon Kesäpihalla, Pihapuistossa ja museota ympäröivällä muurilla 8.7.-2.10.2022. Voittajanäyttelyn on kuratoinut kansainvälinen tuomaristo, joka karsi yli 300 ehdotuksesta nyt nähtävillä olevaan kokonaisuuteen kaikkiaan 50 teosta. Museokadun ja Töölönkadun muurilla esillä olevat teokset ovat ihasteltavissa ympäri vuorokauden. Museon pihapuisto suljetaan klo 21. Näyttely on maksuton.

Helsinki Photo Festival ry on perustettu herättämään kiinnostusta ja jakamaan tietoa valokuvauksesta ja visuaalisesta kulttuurista Suomessa ja ulkomailla.

Lisätietoa festivaalin verkkosivulta.

#kansallismuseonkesäpiha