Kansallismuseon Kesäpiha - Onko sinulla tapahtuma tai idea?

ALKAA:
9.5.2019 00:00
LOPPUU:
8.9.2019 00:00

Kansallismuseon lisärakennuksen arkkitehtuurikilpailu on paraikaa käynnissä. Seiniä suunnitellaan siis jo, ja nyt on aika visioida lisärakennuksen sisältöä. Minkälaiseen käyttöön vuonna 2025 avautuvan Kansallismuseon lisärakennuksen ja pihapuiston haluaisit? Mitä ‘kansallinen’ tänä päivänä tarkoittaa? Entä mitä ovat perinteemme? Muiden muassa näihin kysymyksiin etsitään vastauksia uudistuvassa Kansallismuseon Kesäpihassa tänä kesänä.

Kansallismuseo haluaa kannustaa ja haastaa ihmisiä luomaan ja tuottamaan omia käsityksiään ’kansallisesta’, tuomalla sisältöä paviljonkiin ja sen ympärillä aukeavaan pihapuistoon. Toivomme, että mahdollisimman moni inspiroituisi ja osallistuisi uudisrakennuksen ideointiin ja kansallisen identiteettimme uudelleentulkintaan tuomalla pihapuistoon ohjelmaa. Maalataan lavealla pensselillä! 

Onko sinulla tapahtuma tai tapahtumaidea, joka kuvaa erinomaisesti ‘kansallisen’ uudelleenmäärittelyä? Haluatko koota porukan yhteisen tekemisen, oppimisen, kokeilun tai harrastuksen ympärille? Kesäteatterispektaakkeli, kuorotreenit, poetry slam, yhteislaulukonsertti, runomatinea, karaokehetki, tanssit, suurpiknik kera musiikin – meillä on fasiliteetit, tuo sinä sisältö! 

Lue lisää ja lähetä ehdotuksesi

Uusikansallinen.fi