Kansallismuseon Syysjuhla

Avoinna tänään 11—18
22.9.2019 12:00 — 22.9.2019 17:00

Tervetuloa Kansallismuseon Kesäpihan päättäjäisiin!

Kansallismuseon Kesäpihan päättäjäisiä vietetään Syysjuhlan merkeissä sunnuntaina 22.9. klo 12-17. Kesäpiha on tarjonnut niin naapureille, kaupunkilaisille ja matkailijoille kuin tapahtumajärjestäjille ja esiintyjille ikimuistoisia hetkiä, iloa ja kesäfiilistä parhaimmillaan. Ennen kuin teltta ja paviljongin tanssilattia pistetään lumen tieltä pakettiin, polkaistaan pystyyn Syysjuhla, tanssitaan yhdessä ja muistellaan yhteistä kesää!

Kaupunkilaisten oma pelto, Osuuskunta Oma Maa, Majvik ja Louhisaaren kartano myyvät Syysjuhlassa sadonkorjuun antimia: vihannekset, hedelmät, marjat ja raaka-aineet syyskokkailuun löytyvät täältä. Myynnissä on myös ruokaa ja juomaa. Syysjuhla huipentuu tietenkin tansseihin, kun Kesäpihan paviljongin lavalle nousee klo 16 legendaarinen, Helsingin vappuun erityistä tunnelmaa jo vuosia tuonut Vallilan Tango. Tanssiväen lämmittelee klo 15 alkaen Iskelmäsiskot-dj-duon soittolista.

Lisäksi juhlassa pääsee tutustumaan pihapuiston historiallisista viljelmistä tehtyihin audio-opastuksiin – puutarhassa kasvaa perinne- ja hyötykasveja satojen vuosien takaa. Kansallismuseon ravintola palvelee juhlaväkeä museon kivijalassa ja museo on avoinna sunnuntaiseen tapaan klo 11-18.

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin koko perheen tapahtuma.

Omat piknik-eväät ovat sallittuja!

Kansallismuseon Syysjuhla
SUNNUNTAI 22.9. klo 12-17
Kansallismuseon Kesäpiha ja paviljonki

Museokatu 1/Mannerheimintie 34