Kauhupako

Avoinna tänään 10—17
1.11.2019 17:00 — 1.11.2019 21:00

Pako linnasta® -palaa Hämeen linnaan ja nyt entistä jännittävämpänä Kauhupakona! Pako linnasta ® -seikkailut ovat vauhdikkaita ja toiminnallisia joukkuekilpailuja, joissa tavoitteena on ratkaista arvoituksellisten tehtävien avulla oikea pakoreitti. Kauhupaon järjestävät Fenix Ohjelmapalvelut, Suomen kansallismuseo ja Todellisuuspakolaiset ry.

Mitä on tapahtunut Hämeenlinnassa?

72 tuntia sitten Hämeenlinnan kaupungissa puhkesi outo ja erittäin aggressiivinen epidemia. Kaupungin ympärille asetettiin nopeasti karanteenisulku ja paikalle lähetettiin salainen yksikkö selvittämään tapahtumien kulkua. Yksikkö koostui neljästä eri tahojen huippututkijasta, jotka oli koulutettu juuri tällaisia tilanteita varten. Tilanne on kuitenkin osoittautunut odotettua paljon vaarallisemmaksi... Kaksi tuntia sitten yhteys yksikköön katkesi. Heidän viimeisin sijaintinsa kartalla näytti Hämeen linnaa, kun GPS-lähetin lakkasi toimimasta.

Saatujen tiedonpalasten pohjalta on syytä pelätä, että tilanne voi muuttua kansalliseksi tai jopa globaaliksi vaaratilanteeksi. On vain ajan kysymys, milloin epidemia murtautuu karanteenisulun läpi

Tule estämään katastrofin puhkeaminen ja etsimään linnan uumenista kaikki tutkijaryhmän kadonneet jäsenet. Tavoitteena on pelastaa tutkimusryhmä, heidän keräämänsä tiedot ja näin estää kuolettavan epidemian eteneminen.

Kokoa tiimisi ja tulkaa pelastamaan maailma

Kokoa oma pelastustiimisi ja tulkaa yhdessä pelastamaan ei sen vähempää kuin Hämeenlinna, Suomi ja koko maailma kuolettavalta epidemialta!

Tapahtuma on maksullinen ja hinta on 35 € / henkilö.

Lähdöt 1.11.2019 klo 17.00, 17.30, 18.00, 18.30, 19.00, 19.30, 20.00, 20.30. Kierros kestää noin 60 min. Jokaiseen lähtöön mahtuu 10 joukkuetta.

HUOM! Tapahtumaan sisältyy voimakkaita valo- ja ääniefektejä.

ILMOITA JOUKKUEESI TÄSTÄ.

Tapahtuman järjestävät Suomen Kansallismuseo, Fenix Ohjelmapalvelut ja Todellisuuspakolaiset ry.

Tervetuloa!