Torstain kaupunkikävely: Inspiraationa muinainen Lähi-itä

Avoinna tänään 11—18
2.6.2022 17:00 — 1.9.2022 18:00

Opastetulla kaupunkikävelyllä torstaisin klo 17 katsotaan Töölön arkkitehtuuria ja pohditaan miten muinainen Lähi-itä ja Egypti ovat inspiroineet suunnittelijoita!

Luulitko, että Kansallismuseon julkisivun koristeaiheet kuvaisivat vain suomalaisia aiheita? Tarkemmin katsomalla niissä voi huomata viitteitä myös kauemmas! Lähde oppaan kanssa kaupunkikävelylle katsomaan tarkemmin, miten muinainen Lähi-itä ja Egypti ovat inspiroineet suunnittelijoita Töölön rakennuksissa, myös Kansallismuseossa. Kierros liittyy Kansallismuseon Tutkimusmatkoja muinaiseen Lähi-itään -näyttelyyn ja sen hintaan (20€) sisältyy myös sisäänpääsy museoon.

Kierroksia järjestetään torstaisin 2.6.-1.9.2022 Kierros alkaa Kansallismuseosta klo 17 ja päättyy museon pihapuistoon klo 18, jossa kesäkahvila palvelee säävarauksella klo 19 saakka. Kävelemme noin 2 km matkan ja pysähdymme katsomaan tarkemmin muutamaa kohdetta, mm. Eduskuntataloa ja Taidehallia.

Lipun hintaan 20€ sisältyy myös museon pääsymaksu, joten voit vierailla museon näyttelyssä joko saman päivän aikana (ennen klo 17) tai pyytää sisäänpääsyn vapaalippuna myöhemmin käytettäväksi. Liput myynnissä museon kassalla ja verkkokaupassa.