Kirjailijatapaaminen Tamminiemessä su 25.8. klo 13: Anne Mattsson

Avoinna tänään 11—17
25.8.2019 13:00 — 25.8.2019 14:00

Anne Mattsson kertoo Sylvi Kekkosen elämäkerrasta, joka antaa äänen naiselle julkisuuskuvan takana.

Anne Mattsson saapuu Tamminiemeen keskustelemaan kirjoittamastaan Sylvi Kekkosen elämäkerrasta, josta on hiljattain ilmestynyt täydennetty painos.

Teos piirtää monille henkilönä mysteeriksi jääneestä Sylvi Kekkosesta monisyisen kuvan. Laajan dokumentaarisen aineiston, kuvien, yksityisten kirjeiden, päiväkirjojen ja omaelämäkerrallisten teostensa kautta Sylvi Kekkonen – äiti, kirjailija ja valtakunnan ensimmäinen nainen – saa äänen itse.

Anne Mattsson kirjoitti Sylvi Kekkosen elämäkerran vuonna 2000. Nyt julkaistava teos on tarkistettu ja kuvitukseltaan uudistettu.

Tilaisuudessa voi myös ostaa teoksen -15% alennuksella ja saada siihen tekijän omistuskirjoituksen.

Museon pääsymaksu 10/7/3 € tai Museokortilla. Samalla lipulla voi osallistua opastetulle museokierrokselle klo 12, 14 ja 16.