Kahiluodon kartanon yläkerrassa kerrotaan tapahtuneen yliluonnollisia asioita. Kuva: Museovirasto.

Kuolema ja kummitukset Seurasaaressa 2021

Suljettu tänään
28.9.2021 18:00 — 7.10.2021 19:30

Syksyn tullen Seurasaaren valtaavat jälleen kummitustarinat.

Syksyn hiljaisuuden laskeutuessa Seurasaaren ulkomuseon vanhoista rakennuksista paljastuu uusia puolia. Kuolema ja kummitukset -kierroksella museon opas johdattaa kansanuskon ja kummitusten maailmaan ja kertoo museotaloihin liittyvistä kohtaamisista yliluonnollisen kanssa.

Opastus on suunnattu kummitustarinoita kestäville. Muista varautua sään mukaisesti, sillä kierroksella liikutaan ulko- ja sisätiloissa. Kierros kestää reilun tunnin.

Kuolema ja kummitukset -opastukselle on ennakkoilmoittautuminen. Osallistumismaksu on 15 € ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kierrokselle pääsee mukaan vain ilmoittautumalla ennakkoon.

Yhdelle kierrokselle mahtuu mukaan 10 osallistujaa, joten kannattaa toimia nopeasti!

Kuolema ja kummitukset Seurasaaressa
ti-to 28.-30.9. klo 18.00
ti-to 5.-7.10. klo 17.30

Ilmoittaudu mukaan kierrokselle tästä.