Lastenkierrokset Olavinlinnassa

Avoinna tänään 11—16
13.6.2022 11:00 — 30.6.2022 17:00

Mitä kaikkea linnassa tapahtuukaan kun sinne odotetaan vieraaksi kuningasta? Eräs hyvin tärkeä vierailuun liittyvä esine on kadonnut, ja lastenkierroksen osallistujat pääsevät auttamaan sen etsinnässä. Lastenkierroksilla linnan elämä kauan sitten avautuu lapsellesi mielikuvitusta kiehtovalla tavalla. Lastenkierroksia järjestetään 13.6. alkaen maanantaisin ja torstaisin kesäkuussa ja elokuun alussa. Heinäkuussa lastenkierroksia ei järjestetä.

Olavinlinnan lastenkierrokset 2022

- maanantaisin ja torstaisin
- kesäkuussa 13.6.–30.6. ja elokuussa 1.8. ja 4.8.
- klo 11.15 ja klo 12.30 alkaen

Lastenkierroksia ei järjestetä heinäkuussa.

Kierroksen kesto on noin 50 minuuttia ja suositusikä on 5–11-vuotiaat.

Paikat lastenkierroksille varataan ennakkoon sähköpostilla: olavinlinna@kansallismuseo.fi

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmään mahtuu 25 osallistujaa, max. yksi aikuinen / lapsi.
Vahvistusviesti varatuista paikoista lähetetään sähköpostiisi. Sen jälkeen voit ostaa pääsyliput lastenkierroksille ennakkoon Olavinlinnan verkkokaupasta!

Pääsymaksut: 12 €, 8 €, 6. Alle 7 -vuotiaat ilmaisia.


Tarina


Olavinlinnaan odotetaan vieraaksi kuningasta! Järjestelyt vierailua varten ovat käynnissä. Eräs hyvin tärkeä vierailuun liittyvä esine on kadonnut, ja lastenkierroksen osallistujat pääsevät auttamaan sen etsinnässä. Lasten kanssa etsintään osallistuvat rouva Birgitta ja piika Kerttu. Heidän seurassaan lapset saavat selville esimerkiksi sen, millaista ruokaa hänen kuninkaalliselle korkeudelleen Olavinlinnassa tarjotaan. Kommelluksilta tuskin vältytään, koska rouva Birgitta ja piika Kerttu ovat molemmat osallisia tärkeän esineen katoamiseen.

Lämpimästi tervetuloa Olavinlinnaan!