Lasten lauantai

Lasten lauantai: Kirjanmerkkityöpaja ja museobingoa

Suljettu tänään
20.11.2021 11:00 — 20.11.2021 16:00

Lasten lauantaina 20.11.2021 Hämeen linnassa on ohjelmaa lapsiperheille. Linnan voi kiertää omatoimisesti suorittamalla Museobingon. Museobingossa etsitään Hämeen linnasta sekä näyttelyissä olevia esineitä että yksityiskohtia linnasta. Museobingo-paperin saa linnan museokaupasta.

Linnassa järjestetään myös kirjanmerkkityöpajoja klo 11, 12, 14 ja 15. Kirjamerkkityöpajaan mahtuu kerrallaan enintään 20 henkilöä, ilmoittautuminen työpajaan linnan museokaupassa. Työpajat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Pajassa osallistujille esitellään erilaisia menetelmiä nahankoristeluun kohokuvioimalla ja kaikille annetaan kirjanmerkin kokoinen pala nahkaa koristeltavaksi. Paja soveltuu kouluikäisille, pienemmät lapset tarvitsevat huoltajan apua kirjanmerkin kuvioimiseen.

Lasten lauantaina linnaan on lapsiperheillä vapaa pääsy. Linna on avoinna lasten lauantaina klo 11–16.