Lasten linna Olavinlinnassa

Avoinna tänään 11—18
11.6.2022 11:00 — 11.6.2022 17:15

Lapset saavat jälleen oman päivän linnassa! Linnassa järjestetään lastenkierroksia ja Pikku Herttuan Sali -työpaja on avoinna. Lasten linna -tapahtuma on osa Savonlinnan kesänavaus –tapahtumaa. Tervetuloa!

Lasten linnan ohjelma

Lastenkierrokset
klo 11.15 (täynnä) ja 12.30. Kesto on noin 50 min. Suositusikä on 5-11 vuotiaat.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmään mahtuu 25 osallistujaa, max. yksi aikuinen / lapsi.

Vahvistusviesti varatuista paikoista lähetetään sähköpostiisi. Sen jälkeen voit ostaa pääsyliput lastenkierroksille ennakkoon Olavinlinnan verkkokaupasta!

Tarina

Olavinlinnaan odotetaan vieraaksi kuningasta! Järjestelyt vierailua varten ovat käynnissä. Eräs hyvin tärkeä vierailuun liittyvä esine on kadonnut, ja lastenkierroksen osallistujat pääsevät auttamaan sen etsinnässä. Lasten kanssa etsintään osallistuvat rouva Birgitta ja piika Kerttu. Heidän seurassaan lapset saavat selville esimerkiksi sen, millaista ruokaa hänen kuninkaalliselle korkeudelleen Olavinlinnassa tarjotaan. Kommelluksilta tuskin vältytään, koska rouva Birgitta ja piika Kerttu ovat molemmat osallisia tärkeän esineen katoamiseen.

Pikku Herttuan Sali
on avoinna yleisölle klo 11–17.30. Mahdollisuus mm. kokeilla historiallisia vaatteita ja koota oma linna puupalikoista. Lapset vierailevat Pikku Herttuan Salissa oman aikuisen seurassa.

Yleisöopastukset järjestetään tasatunnein suomeksi ja englanniksi.
Viimeinen yleisöopastus alkaa klo 17.
Lipunmyynti ja sisäänkäynti suljetaan yleisöltä klo 17.15.

Linnantupa
palvelee asiakkaita tapahtuman aikana. Lounas klo 11-15.

Lasten linna -ohjelma on osa Savonlinnan kesänavaus –tapahtumaa.
Järjestäjä: Suomen kansallismuseo, Olavinlinna