Mannerheim | Monologi Louhisaaressa

Suljettu tänään
5.9.2020 15:00 — 26.9.2020 16:00

Louhisaaren kartanolinnassa tapahtuu syyskuussa 2020, kun itse C.G.E. Mannerheim palaa lapsuudenkotiinsa Monologi Louhisaaressa -esityksessä.

Eletään marraskuun 6. päivää vuonna 1944 ja sotamarsalkka Mannerheim on paennut Louhisaaren linnaan odottamaan, että hänen kyytinsä saapuisi. Mannerheim kuitenkin pelkää, että valvontakomissio ehtii kartanolle ensin ja hänet haettaisiin joko Venäjälle tai sitten sotasyyllisyysoikeudenkäyntiin. Mannerheim ei aio suostua kumpaankaan. Marsalkka tilaa myös ulkomaanpuhelun rakastetulleen kertoakseen että saattaa myöhästyä tapaamisesta. Valitettavasti kyydin järjestyminen ei vain oikein tunnu onnistuvan...

Pääroolissa nähdään Marskin mielemaisemaa karismaattisesti ilmentävä valovoimainen Petri Rajala ja oivaltavasti Marskin vaiherikasta elämää syväluotaavan monologin on käsikirjoittanut Roope Lipasti. Monologin ohjaa Teija Söderholm.

Monologi esitetään Louhisaaren kartanon 3. kerroksen juhlasalissa, jossa vieraat kuulevat Mannerheimin muistelmia hänen värikkäästä elämästään autenttisessa ympäristössä. Monologin päätteeksi kartanosta poistutaan henkilökunnan opastuksella kiertäen linnan eri huoneiden läpi tiivistetysti opastuskierroksen reittiä pitkin.

Näytökset syyskuussa lauantaisin 5.9.-26.9.2020 klo 15.00.

Liput 30 €/hlö, sis. Mannerheim-monologin, Louhisaaren kartanolinnan sisäänpääsymaksun sekä Louhisaaren kartanon lyhyen kierroksen.

Näytöksen ja esittelykierroksen kesto yhteensä n. 60 min.

Ennakkolipunmyynti Visit Naantalin verkkokaupassa.