Mannerheim | Monologi Louhisaaressa

Suljettu tänään
3.9.2022 13:00 — 24.9.2022 00:00

C.G.E. Mannerheim palaa lapsuudenkotiinsa jälleen Monologi Louhisaaressa -esityksessä. Esitykset ovat lauantaisin 3.9., 10.9., 17.9. ja 24.9.2022 klo 13 ja 15. Tervetuloa!

Eletään marraskuun 6. päivää vuonna 1944 ja sotamarsalkka Mannerheim on paennut Louhisaaren linnaan odottamaan, että hänen kyytinsä saapuisi. Mannerheim kuitenkin pelkää, että valvontakomissio ehtii kartanolle ensin ja hänet haettaisiin joko Venäjälle tai sitten sotasyyllisyysoikeudenkäyntiin. Mannerheim ei aio suostua kumpaankaan. Marsalkka tilaa myös ulkomaanpuhelun rakastetulleen kertoakseen että saattaa myöhästyä tapaamisesta. Valitettavasti kyydin järjestyminen ei vain oikein tunnu onnistuvan...

Pääroolissa nähdään Marskin mielenmaisemaa karismaattisesti ilmentävä valovoimainen Petri Rajala ja oivaltavasti Marskin vaiherikasta elämää syväluotaavan monologin on käsikirjoittanut Roope Lipasti. Monologin ohjaa Teija Söderholm.

Monologi esitetään Louhisaaren kartanon 3. kerroksen juhlasalissa, jossa vieraat kuulevat Mannerheimin muistelmia hänen värikkäästä elämästään autenttisessa ympäristössä. Monologin päätteeksi kartanosta poistutaan henkilökunnan opastuksella kiertäen linnan eri huoneiden läpi tiivistetysti opastuskierroksen reittiä pitkin.

Esitykset
- lauantai 3.9., 10.9., 17.9. ja 24.9. klo 13 ja 15

Liput 30 €/hlö, sis. Mannerheim-monologin, Louhisaaren kartanolinnan sisäänpääsymaksun sekä Louhisaaren kartanon lyhyen kierroksen.

Näytöksen ja esittelykierroksen kesto yhteensä n. 60 min.

Ennakkolipunmyynti Visit Naantalin verkkokaupassa.

Tuotanto yhteistyössä: Visit Naantali, Suomen kansallismuseo, Louhisaaren kartanolinna ja Naantalin Teatteri.