Nukketeatteri- ja kansanmusiikkiesitys Mytty-iltamat

Avoinna tänään 11—17
3.7.2019 00:00 — 18.8.2019 23:59

Koko perheen nukketeatteri- ja kansanmusiikkiesitys Mytty-iltamat täyttää Antin talon pihapiirin.

Mytty-iltamat Antin talon pihalla heinä- elokuussa. Esitys sisältyy museolipun hintaan (3/7/10€).

Näissä iltamissa puhalletaan yhteen hiileen, viikset karkaavat, ujokin uskaltaa. Koko maailman polska soi ja mytty muuttuu iloksi. Esitys sopii hyvin kaikelle kansalle niin pienille kuin isoillekin.

Kesto noin 35 min. ESITYKSET:

Ke 3.7. klo 14
To 4.7. klo 14
Su 18.8. klo 12 & 14

Emilia Lajunen (viisikielinen viulu, avainviulu ja laulu) Roosa Halme (nuket, harmonikka ja laulu)

Ohjaus: Elina Lajunen Musiikki: Emilia Lajunen Nuket ja visualisointi: Heini Maaranen ja Elina Lajunen Käsikirjoitus: Elina Lajunen ja Työryhmä Vaatteet: Tauko/Kaisa Rissanen Promokuva: Outi Herrainsilta ja Elina Lajunen Pressikuvat: Sami Perttilä Tuotanto: Nukkehallitus/Elina Lajunen

Esitystä ovat tukeneet Seurasaarisäätiö, Taiteen edistämiskeskus, Helsingin kaupunki ja Suomen Kulttuurirahasto.

Esitys on toteutettu yhteistyössä Seurasaaren ulkomuseon ja Aura of Puppetsin kanssa.