Opastukset ja työpajat

PAIKKA:
Kansallismuseo
ALKAA:
1.1.2019 00:00
LOPPUU:
31.12.2019 00:00

Syvennä museokokemustasi opastuksella tai työpajalla. Monipuolinen valikoimamme tarjoaa kiinnostavia näkökulmia näyttelyihin.

Tilattavat opastuksemme ovat innostavia kierroksia näyttelyissä asiantuntevan oppaan johdolla. Aikakausiopastukset kertovat tietyn aikakauden keskeisistä piirteistä ja teemaopastukset kuvaavat ilmiöitä tai aihepiirejä eri aikakausina. Yleiskuvan Suomen historiasta tarjoaa Kansallisaarteet-opastus, joka esittelee kokoelmien helmet eri aikakausilta. Järjestämme myös vaihtuvien näyttelyjen opastuksia, jotka syventyvät keskeisiin näkökulmiin näyttelyjen teemoista. 

Työpajoissamme katsotaan näyttelyä tietystä näkökulmasta ja syvennetään kokemusta käsin tekemällä, toiminnalla tai muulla teemaan sopivalla tavalla.

Voit varata sopivan opastuksen/työpajan laajasta valikoimastamme tai pyytää meitä suunnittelemaan oman erikoisopastuksen. 

Ryhmäkoko: 1-25 hlöä / opastus

Varaa opastus tai työpaja
Opastus- ja työpajavalikoima
Hinnasto

Näyttelyihimme on myös ajoittain tarjolla museolipun hintaan sisältyviä avoimia opastuksia, tiedotamme niistä aina erikseen Tapahtumat-osiossa.