Pako Hämeen linnasta

PAIKKA:
Hämeen linna
ALKAA:
15.9.2018 10:00
LOPPUU:
15.9.2018 17:00

Pako linnasta jälleen Hämeen linnassa!

PAKO LINNASTA Hämeen linnassa 15.9.2018 klo 10.00-17.00

Tervetuloa kokeilemaan pakoa historiallisesta Hämeen linnasta!

Suosittu Pako linnasta®  -tapahtuma palaa Hämeen linnaan jälleen lauantaina 15.9. klo 10-17. Kokoa 2-4 henkilön tiimi ja tule kokeilemaan pääsettekö tällä kertaa pakenemaan linnasta! ( Huom! Sama käsikirjoitus kuin edellisessä tapahtumassa 7.4.)

Pako Linnasta® -tapahtumat ovat vauhdikkaita ja toiminnallisia hyvän mielen joukkuekilpailuja, joissa tavoitteena on ratkaista arvoituksellisten tehtävien avulla oikea pakoreitti historiallisesta linnasta. Seikkailun tiimellyksessä ryhmätyö, nokkeluus ja yhteishenki ovat keskeisessä roolissa, kun selvitetään ketkä onnistuvat pakenemaan - ketkä päätyvät jalkapuuhun!

Osallistujien tulee löytää kirjallisten ohjeiden ja erilaisten tehtävien avulla tie ulos linnasta tietyssä määräajassa. Tehtävänratkaisu tapahtuu linnaan liittyvässä historiallisessa kontekstissa.
Tapahtumaan voi osallistua lauantaina 15.9.2018 klo 10.00-17.00 välisenä aikana. Aloitusaika kirjataan lähdössä tiimikorttiin. Tiimikortin sekä kirjallisen materiaalin saatte linnan lipunmyynnistä. Aikaa seikkailun onnistuneeseen suorittamiseen on kaksi tuntia leimauksesta. Linna suljetaan klo 17.00.
Pako linnasta®  -seikkailu ei sovellu pienille lapsille. Osallistujien suositusalaikäraja on 12 vuotta. Matkanvarrelle osuvat tehtävät ja kirjallisen materiaalin tulkinta vaativat aikuisia avuksi. Tapahtuman tuottajina Fenix Ohjelmapalvelut Oy ja Kansallismuseo.

Tapahtuma on maksullinen.
Hinnat:
aikuiset 25 €/hlö
eläkeläiset, opiskelijat 20 €/hlö
lapset 12-17 v. 18 €/hlö Huom! Suositusikäraja 12 vuodesta ylöspäin
perhelippu max. 2 aikuista ja max. 4 lasta 54 €

Tapahtumaan ei pääsyä Museokortilla tai aluelipulla.
Hinnat sisältävät pääsymaksun sekä kirjallisen materiaalin.

Tervetuloa kokeilemaan pakoa historiallisesta Hämeen linnasta!

Varmista tiimisi osallistuminen tapahtumaan ilmoittautumalla etukäteen. Tapahtumat ovat olleet kerta toisensa jälkeen loppuunmyytyjä. Ilmoittaudu tästä!