Pako linnasta®

PAIKKA:
Hämeen linna
ALKAA:
16.2.2019 10:00
LOPPUU:
16.2.2019 17:00

Pako linnasta jälleen Hämeen linnassa! Tervetuloa kokeilemaan pakoa historiallisesta linnasta.

Pako Linnasta® -tapahtumat ovat vauhdikkaita ja toiminnallisia hyvän mielen joukkuekilpailuja, joissa tavoitteena on ratkaista arvoituksellisten tehtävien avulla oikea pakoreitti historiallisesta linnasta. Seikkailun tiimellyksessä ryhmätyö, nokkeluus ja yhteishenki ovat keskeisessä roolissa, kun selvitetään ketkä onnistuvat pakenemaan - ketkä päätyvät jalkapuuhun! HUOM! Uusi käsikirjoitus.

Osallistujien tulee löytää kirjallisten ohjeiden ja erilaisten tehtävien avulla tie ulos linnasta tietyssä määräajassa. Tehtävänratkaisu tapahtuu linnaan liittyvässä historiallisessa kontekstissa.
Tapahtumaan voi osallistua lauantaina 16.2. klo 10.00-17.00 välisenä aikana. Aloitusaika kirjataan lähdössä tiimikorttiin. Tiimikortin sekä kirjallisen materiaalin saatte linnan lipunmyynnistä. Aikaa seikkailun onnistuneeseen suorittamiseen on kaksi tuntia leimauksesta. Linna suljetaan klo 17.00.
Pako linnasta®  -seikkailu ei sovellu pienille lapsille. Osallistujien suositusalaikäraja on 12 vuotta. Matkanvarrelle osuvat tehtävät ja kirjallisen materiaalin tulkinta vaativat aikuisia avuksi. Tapahtuman tuottajina Fenix Ohjelmapalvelut Oy ja Kansallismuseo.

Tervetuloa kokeilemaan pakoa historiallisesta Hämeen linnasta!

Varmista tiimisi osallistuminen tapahtumaan ilmoittautumalla etukäteen. Ilmoittaudu tapahtumaan tästä!