Pako linnasta®

Avoinna tänään 10—17
8.2.2020 11:00 — 8.2.2020 17:00

TÄYNNÄ! Pako linnasta jälleen Hämeen linnassa! Tervetuloa kokeilemaan pakoa historiallisesta linnasta. Ilmoittautuminen on nyt avattu. Pidä kiirettä, jotta sinä ja tiimisi mahdutte mukaan tällä kertaa! Tämän kertaisessa paossa palataan ensimmäisten Pako linnasta-tapahtumien juurille, sillä pelautuksessa käytetään vuoden 2017 käsikirjoitusta!

Pako järjestetään lauantaina 8.2.2020 klo 11-17. Joukkuelähdöt toteutetaan puolen tunnin välein ja yhteen lähtöön mahtuu 10 joukkuetta.

Pako Linnasta® -tapahtumat ovat vauhdikkaita ja toiminnallisia hyvän mielen joukkuekilpailuja, joissa tavoitteena on ratkaista arvoituksellisten tehtävien avulla oikea pakoreitti historiallisesta linnasta. Seikkailun tiimellyksessä ryhmätyö, nokkeluus ja yhteishenki ovat keskeisessä roolissa, kun selvitetään ketkä onnistuvat pakenemaan - ketkä päätyvät jalkapuuhun!

Osallistujien tulee löytää kirjallisten ohjeiden ja erilaisten tehtävien avulla tie ulos linnasta tietyssä määräajassa. Tehtävänratkaisu tapahtuu linnaan liittyvässä historiallisessa kontekstissa.
Aloitusaika kirjataan lähdössä tiimikorttiin. Tiimikortin sekä kirjallisen materiaalin saa linnan lipunmyynnistä. Aikaa seikkailun onnistuneeseen suorittamiseen on kaksi tuntia leimauksesta.

Tapahtuma on maksullinen. Liput maksetaan tapahtumapäivänä ennen oman joukkueen lähtöaikaa linnan Museokauppaan. Tapahtumaan ei pääsyä Museokortilla tai aluelipulla.

Hinnat
- Aikuiset 25 €/hlö
- Eläkeläiset, opiskelijat 20 €/hlö
- Lapset 12-17 v. 18 €/hlö. Huom! Suositusikäraja 12 vuodesta ylöspäin
- Perhelippu max. 2 aikuista ja max. 4 lasta 54 €

Ilmoittautuminen tapahtuu joukkueittain. Joukkueen suosituskoko on 2-4 henkeä. Varmista tiimisi osallistuminen tapahtumaan ilmoittautumalla etukäteen.

Pako linnasta® -seikkailu ei sovellu pienille lapsille. Osallistujien suositusalaikäraja on 12 vuotta. Matkanvarrelle osuvat tehtävät ja kirjallisen materiaalin tulkinta vaativat aikuisia avuksi. Tapahtuman tuottajina Fenix Ohjelmapalvelut Oy ja Kansallismuseo.


Tervetuloa kokeilemaan pakoa historiallisesta Hämeen linnasta!