Pako linnasta® -perhetapahtuma

Avoinna tänään 11—18
23.10.2019 11:00 — 23.10.2019 19:00

Suosittu Pako linnasta® -tapahtuma palaa jälleen Olavinlinnaan keskiviikkona 23.10. klo 11-19. Tällä kertaa tapahtuma on suunnattu lapsiperheille. Kokoa oma enintään 4 henkilön seikkailutiimisi ja lähde kokeilemaan onnistutteko ratkaisemaan linnan kiehtovan mysteerin! Lasten suositusikä on 7-12v. Jokaisessa tiimissä tulee olla vähintään 1 aikuinen mukana. Tervetuloa mukaan koko perheen voimin!

Pako linnasta® -perhetapahtuman tehtävät on suunnattu ala-asteikäisille. Lukutaito on tarpeen ja seikkailutiimin mukana kulkevan aikuisen apuakin paikoin tarvitaan. Matkan varrella eteen tulevissa tehtävissä ja arvoituksissa korostuvat hauskuus, yhdessä tekeminen, päättelykyky ja pienten seikkailijoiden ongelmanratkaisutaidot.

Tapahtumassa seikkaillaan koko linnan alueella. Tukevat kengät ja oma otsa- tai taskulamppu on tarpeen. Osallistujia ei ole tapaturmavakuutettu järjestäjän puolesta.

Tapahtumaan voi osallistua keskiviikkona 23.10.2019 klo 11.00-19.00 välisenä aikana. Aloitusaika kirjataan lähdössä seikkailijoiden mukana kulkevaan tiimikorttiin. Tiimikortin sekä kirjallisen materiaalin saa linnan lipunmyynnistä. Aikaa seikkailun onnistuneeseen suorittamiseen on 1,5 tuntia. Viimeiset lähdöt starttaavat klo 17.30

Tapahtuman tuottavat Fenix Ohjelmapalvelut Oy/Pako Linnasta® ja Kansallismuseo.


Tapahtuma on maksullinen.

Hinnat:

- lapset 7-12 v. 15,00 €/hlö
- aikuinen 20,00 €/hlö

- perhelippu (enintään 4 osallistujaa) 60 €

Tapahtumaan ei pääsyä Museokortilla tai yhteislipulla eikä Smartum-, Tyky- tai Kulttuuriseteleillä.

Hinnat sisältävät linnan pääsymaksun sekä kirjallisen materiaalin ja diplomin.

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittaudu osoitteeseen olavinlinna@kansallismuseo.fi

Kerro nimesi, puhelinnumerosi, ryhmäsi koko ja tiimin nimi.

Tervetuloa kokeilemaan pakomysteerin selvittämistä historialliseen Olavinlinnaan!