PERUTTU / CANCELLED: Pako linnasta -perhetapahtuma

Suljettu tänään
18.4.2020 11:00 — 18.4.2020 19:00

Suosittu Pako linnasta® -perhetapahtuma jälleen Olavinlinnassa lauantaina 18.4.2020 klo 11 alkaen! Kokoa oma enintään 4 henkilön seikkailujoukkueesi ja tule kokeilemaan onnistutteko ratkaisemaan linnan kiehtovan mysteerin! Lasten suositusikä on 7-12v. Jokaisessa tiimissä tulee olla vähintään 1 aikuinen mukana. Tervetuloa mukaan koko perheen voimin!

Suosittu Pako linnasta® -perhetapahtuma jälleen Olavinlinnassa lauantaina 18.4.2020 klo 11 alkaen!

Kokoa oma enintään 4 henkilön seikkailujoukkueesi ja tule kokeilemaan onnistutteko ratkaisemaan linnan kiehtovan mysteerin! Lasten suositusikä on 7-12v. Jokaisessa tiimissä tulee olla vähintään 1 aikuinen mukana. Tervetuloa mukaan koko perheen voimin!

Tapahtuma on maksullinen. Tapahtumaan ilmoittaudutaan ennakkoon ja varataan aika omalle joukkueelle.

Hinnat

- lapset 7-12 v. 15,00 €/hlö
- aikuinen 20,00 €/hlö

- perhelippu (enintään 4 osallistujaa) 60 €

Tapahtumaan ei pääsyä Museokortilla tai yhteislipulla eikä Smartum-, Tyky- tai Kulttuuriseteleillä.

Hinnat sisältävät linnan pääsymaksun sekä kirjallisen materiaalin ja diplomin.

Mahdollisia vapaita paikkoja voi tiedustella tapahtumapäivänä suoraan linnan museokaupasta, joka on linnan sisällä.

Pako linnasta® -perhetapahtuman tehtävät on suunnattu ala-asteikäisille. Lukutaito on tarpeen ja seikkailutiimin mukana kulkevan aikuisen apuakin paikoin tarvitaan. Matkan varrella eteen tulevissa tehtävissä ja arvoituksissa korostuvat hauskuus, yhdessä tekeminen, päättelykyky ja pienten seikkailijoiden ongelmanratkaisutaidot.

Tapahtumassa seikkaillaan sekä sisällä että ulkoalueella. Tukevat kengät ja oma otsa- tai taskulamppu on tarpeen. Osallistujia ei ole tapaturmavakuutettu järjestäjän puolesta.

Aloitusaika kirjataan lähdössä seikkailijoiden mukana kulkevaan tiimikorttiin. Tiimikortin sekä kirjallisen materiaalin saa linnan lipunmyynnistä. Aikaa seikkailun onnistuneeseen suorittamiseen on 1,5 tuntia. Viimeiset lähdöt starttaavat klo 17.30, mikäli ennakkoilmoittautuneita on aikaisemmin tullut tähän viimeiseen lähtöön.

Tapahtuman tuottavat Fenix Ohjelmapalvelut Oy/Pako Linnasta® ja Kansallismuseo.

Tervetuloa kokeilemaan pakomysteerin selvittämistä historialliseen Olavinlinnaan!