Pako linnasta®
-perhetapahtuma

Avoinna tänään 10—17
17.10.2020 11:00 — 17.10.2020 16:30

PERUTTU! Pako linnasta® -perhetapahtuma järjestetään lauantaina 17.10. klo 10-16. Poikkeuksellisesti pakotapahtuma järjestetään koronavirustilanteen vuoksi ulkotiloissa ja turvaväleihin sekä hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Varmista tiimisi osallistuminen ja ilmoittaudu heti.

Kokoa oma seikkailutiimisi, enintään 4 henkilöä ja lähde kokeilemaan onnistutteko ratkaisemaan arvoituksen ja pakenemaan linnasta. Lasten suositusikäraja on 7-12 v. Jokaisessa tiimissä tulee olla vähintään 1 aikuinen mukana. Huom. Tapahtuma ei ole kilpailu. Tehtävät on suunnattu alakouluikäisille. Lukutaito on tarpeen ja seikkailutiimin mukana kulkevan aikuisen apuakin saatetaan paikoin tarvita. Matkan varrella eteen tulevissa toiminnallisissa tehtävissä ja arvoituksissa korostuvat hauskuus, yhdessä tekeminen, päättelykyky ja pienten seikkailijoiden ongelmanratkaisutaidot. Tervetuloa mukaan!

Pako Linnasta® -tapahtumat ovat vauhdikkaita ja toiminnallisia hyvän mielen tapahtumia, joissa tavoitteena on ratkaista arvoituksellisten tehtävien avulla oikea pakoreitti historiallisesta linnasta. Perhetapahtuma on tarkoitettu nimenomaan perheille, joissa on 7-12 vuotiaita lapsia.

Tapahtumaan voi osallistua lauantaina 17.10.2020 klo 10.00-16.00 välisenä aikana. Aloitusaika kirjataan lähdössä seikkailijoiden mukana kulkevaan tiimikorttiin. Tiimikortin sekä kirjallisen materiaalin saa linnan lipunmyynnistä. Aikaa seikkailun onnistuneeseen suorittamiseen on 1,5 tuntia. Linna suljetaan klo 17.00. Viimeiset lähdöt klo 15.00.

Koronavirustilanteesta johtuen kaikki pakotapahtumat tehtävärastit ovat ulkotiloissa ja tapahtuman toteutuksessa noudatetaan viranomaisten suosituksia. Seuraamme aktiivisesti viranomaismääräyksiä ja ilmoitamme kaikille ilmoittautuneilla, jos tapahtuma joudutaan perumaan.

Tapahtuman tuottajina Fenix Ohjelmapalvelut Oy ja Suomen kansallismuseo, Hämeen linna. Yhteistyössä mukana HAMK.

Tapahtuma on maksullinen.


Hinnat

- lapset 7-12 v. 15,00 €/hlö aikuinen 10,00 €/hlö

Tapahtumaan ei ole pääsyä Museokortilla tai aluelipulla.

Hinnat sisältävät linnan pääsymaksun sekä kirjallisen materiaalin ja diplomin.

Ilmoittaudu tästä


Tervetuloa kokeilemaan pakoa historiallisesta Hämeen linnasta!

Varmista seikkailutiimin osallistuminen tapahtumaan ilmoittautumalla etukäteen. Tapahtumat ovat olleet kerta toisensa jälkeen loppuunmyytyjä.