Pako Vankilasta®

Avoinna tänään 10—17
5.10.2019 11:00 — 5.10.2019 19:00

Pako Vankilasta® on jälleen tulossa Hämeenlinnan vankilamuseoon eli Vankilaan! Tule kokeilemaan joukkueesi kanssa pääsettekö pakenemaan aidon vankilan selleistä! Vankila on suljettu talvikaudeksi, mutta osallistumalla tapahtumaan pääset samalla tutustumaan Suomen suurimpaan vankilamuseoon.

Pako Vankilasta® -tapahtumat ovat vauhdikkaita ja toiminnallisia hyvän mielen joukkuekilpailuja, joissa tavoitteena on ratkaista arvoituksellisten tehtävien avulla oikea pakoreitti Vankilan sellien uumenista. Seikkailun tiimellyksessä ryhmätyö, nokkeluus ja yhteishenki ovat keskeisessä roolissa, kun selvitetään ketkä onnistuvat pakenemaan - ketkä päätyvät eristysselliin!

Osallistujien tulee löytää kirjallisten ohjeiden ja erilaisten tehtävien avulla tie ulos Vankilasta määrätyssä ajassa. Tehtävänratkaisu tapahtuu vankilaan liittyvässä historiallisessa kontekstissa. Aloitusaika kirjataan lähdössä tiimikorttiin. Tiimikortin sekä kirjallisen materiaalin saa Vankilan lipunmyynnistä. Aikaa seikkailun onnistuneeseen suorittamiseen on 70 minuuttia leimauksesta.

Lähtöajat

11:00
12:30
14.00
15.30
17.00
18.30

Liput maksavat 30 €/hlö.

Tapahtumaan ei ole pääsyä Museokortilla tai aluelipulla.

Hinnat sisältävät osallistuminen pakotapahtumaan ja siihen tarvittavan kirjallisen materiaalin.

Ilmoittautuminen tapahtuu joukkueittain. Tilaa on vain 48 joukkueelle, joten varmista paikkasi hyvissä ajoin!

Ilmoittaudu tästä.


Liput maksetaan Vankilan museokaupassa ennen paon alkamista, joten saavuthan hyvissä ajoin paikalle ennen joukkueenne lähtöaikaa.

Pako Vankilasta® -seikkailu ei sovellu pienille lapsille. Osallistujien suositusalaikäraja on 18 vuotta. Tapahtuman tuottajina Fenix Ohjelmapalvelut Oy ja Kansallismuseo.

Tervetuloa kokeilemaan pakoa historiallisesta Vankilasta!