Pop up -illallinen Kansallismuseossa pe 16.11.

Avoinna tänään 11—20
16.11.2018 18:30 — 16.11.2018 22:00

Kansallismuseolle on luotu uusi nimikkomenu yhdessä huippukokki Sasu Laukkosen kanssa. Uusi menu on aluksi saatavilla ryhmille tilauksesta, mutta marraskuussa tarjoamme kaikille halukkaille tilaisuuden päästä nautiskelemaan suomalaisesta kansanperinteestä inspiroituneesta menusta. Varaa nyt paikkasi ennakkoon syksyn pop up -illalliselle.

Loppusyksystä Kansallismuseon ravintola levittäytyy upeaan keskihalliin, Sasu Laukkosen johdolla toteutettavan pop up –illallisen merkeissä. Tyylillisesti kokonaisuuden täydentävät keraamikko Saija Halkon muotoilemat tarjoiluastiat sekä Samujin suunnittelemat tekstiilit. Tälle illalliselle voi kuka tahansa lunastaa liput, joilla pääsee nauttimaan museon nimikkomenun, lumoavissa puitteissa. Pop up –illallinen järjestetään pe 16.11.2018 klo 18.30 alkaen. 

Illallisen yhteydessä tutustutaan opastetusti 10 000 vuotta muotoilua -näyttelyyn, kuullaan ruokailijoiden yllä levittäytyvistä freskoista ja koetaan Hildá Länsmanin eteerisenä, sirisevänä, örisevänä ja kuulaana soiva ääni ja Tuomas Norvion tiheä elektroniikka sämpläyksineen.

Nyt voit varata illalliskortin etukäteen. Ryhmävaraukset: kokouspalvelut@kansallismuseo.fi

Kysymme allergioista ja erityisruokavalioista ilmoittautumisen yhteydessä. Laskutamme illalliskortit ennakkoon.

Tiedot

  • Pop-up -illallinen pe 16.11.2018 klo 18.30 Varaa illalliskortti.
  • Paikka: Kansallismuseo, Mannerheimintie 34 
  • Illalliskortin hinta on 119 e (sis. juomapaketin, joka saatavana myös alkoholittomana) 

Varaa menu syksyn juhliin ja kokouksiin

Onko sinulla tai yritykselläsi tulossa juhlat tai tilaisuus, jonne haluaisit tilata menun? Nimikkomenua voi varata Kansallismuseossa lokakuusta lähtien omiin juhliin tai kokouksiin. Kysy lisää  kokous- ja juhlatilaisuuksien myyntikoordinaattoriltamme: kirsi.nisonen@kansallismuseo.fi. 

Kokous- ja juhlapalvelut

Kansallismuseon menu

Kaskettuja juurekkaita ja piparjuurikermaa

Kotijuustoa, nokkosta ja karpaloa

Savustettuja muikkuja, jääkellarin liemessä kypsytettyä kotimaista kirjolohta ja kirpakkaa kyssäkaalia, etikkaliemessä marinoitua silakkaa, tilliä ja katajanmarjaa

Karitsamakkaraa, maa-artisokkaa ja paahdettua valkosipulia Lähistön pikkuperunoita ja tilliä sekä pienleipomon luomuleipää ja kirnuvoita

***

Hiilisiikaa, fenkolia ja purjoa

***
Lakkoja, rosmariinia ja valkosuklaata