Seurasaaren Lavatanssit & ukuleleorkesteri P-H Uket

Avoinna tänään 11—17
20.7.2019 16:30 — 20.7.2019 19:00

Iskelmä ja lavatanssit valtaavat Seurasaaren taas vuosien jälkeen!

Musiikki, iskelmä ja lavatanssit valtaavat Seurasaaren taas vuosien jälkeen! Liity seuraamme pyörähtelemään Antin aukion tanssilavalle lauantaina 20.7. klo 16.30-19.00. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Illan aloittaa ukuleleorkesteri P-H Uket. Tiedossa on meneviä soundeja ja innokkaimmat tanssijat voivat jo alkaa nostaa jalkaa!

Bändin jälkeen klo 17.30 alkavat lavatanssit. DJ Duo Iskelmäsiskot tanssittavat yleisöä soittamalla tanssilavojen klassikoita ja suomi-iskelmää menneiltä vuosikymmeniltä. Tarjolla on monipuolista tanssimusiikkia iloisesta swingistä perinteiseen tangoon, foksiin, valssiin ja jenkkaan.

Antin aukion tanssilattia on puuta ja tarjoamme tanssijoille vesipisteen. Otathan oman täytettävän vesipullon- tai mukin mukaan!

Tervetuloa tanssahtelemaan tai kuuntelemaan musiikkia kesäiltaan Seurasaaren ulkomuseon tunnelmallisessa miljöössä!

Lavatanssit ovat osa Seurasaaren käsityömarkkinoita.


P-H Uket:

Ukuleleorkesteri P-H Uket soittaa ja laulaa raikkaita otoksia 50-luvulta tähän päivään suomenkielisin tekstein. Kuusihenkisen kokoonpanon instrumentteihin kuuluvat ukulele, bassoukulele ja perkussio. Bändi koettelee vauhdikkaissa ja omintakeisissa sovituksissaan soittimen rajoja ja ukulelella irtoavat myös soolot!

DJ Duo Iskelmäsiskot:

Tämä DJ Duo ei jätä tanssijoita seinäruusuiksi! Tanssi ja maakuntien tanssilavojen tunnelma ovat lähellä molempien iskelmäsiskojen sydäntä. Tanssitaustaltaan he ovat kunnostautuneet muun muassa baletin ja swing-tanssien parissa.

Kuva: Pekka Kyytinen, 1952, Musketti - Museovirasto