01 Web Seurasaari Sanna Lehto004

Seurasaaren ulkomuseon avajaiset 18.-19.5.

Avoinna tänään 9—15
18.5.2024 11:00 — 19.5.2024 17:00

Starttaa suvi Seurasaaressa! Ulkomuseossa vietetään kesäkauden avajaisia 18.-19. toukokuuta. Ihastele kotieläimiä, hyppää hevosajelulle, laukkaa kierros keppihevosella tai haasta aikuiset pihapeleihin!

Ohjelma:

Lauantai 18.5.

klo 11–16

• Pihapelejä, alpakoita, lampaita ja kaneja Antin aukiolla
  • Lasten oma aitta Kurssin talon pihapiirissä avoinna
  • Askartele muisto omasta museokäynnistä Pappilan salissa

klo 12 ja klo 14 lasten oma opastus

• Lasten opastuksille osallistuminen on maksutonta. Suosittelemme kierroksia noin 5–9-vuotiaille lapsille. Osallistuminen oman aikuisen kanssa.
  • Opastukselle max 25 henkilöä, ilmoittautuminen Pappilan museokaupassa ennen opastuksen alkua
  • Lähtö Pappilan etukuistilta, kesto noin 45 min.

Sunnuntai 19.5.

klo 11–16

• Pihapelejä Antin aukiolla
  • Lasten oma aitta Kurssin talon pihapiirissä avoinna
  • Askartele muisto omasta museokäynnistä Pappilan salissa

klo 12–15 Antin aukiolla poni, lampaita ja kanoja

klo 12 ja klo 14 lasten oma opastus

• Lähtö Pappilan etukuistilta, kesto noin 45 min.

Lauantaina 18.5. vietetään kansainvälistä museopäivää, minkä kunniaksi sisäänpääsy ulkomuseoon on ilmainen kaikille kävijöille. Sunnuntaina 19.5. alle 18-vuotiaat lapset ja nuoret pääsevät tutustumaan ulkomuseoon ilmaiseksi, aikuiset normaalin sisäänpääsymaksun mukaan. Opastuksille osallistuminen lasten kanssa on veloituksetonta.