KM 48 H soberfurios 2000x1000

Kansallismuseo 48H: Sober Furious X Kansallismuseo

Avoinna tänään 11—18
13.10.2023 19:00 — 13.10.2023 21:30

Kansallismuseo 48H on koko viimeisen viikonlopun kestävä elämysmaraton täynnä tapahtumia, näyttelyitä, seikkailuja ja biletystä. Hyppää 48 tuntia kestävään museoputkeen, jossa tapahtumaa ja tekemistä riittää kaikille kaupunkilaisille.

Perjantaina 13.10. Kansallismuseossa järkätään ennennäkemättömät bileet, kun yhden illan ajan museon vaihtuvien näyttelyiden tilat muuttuvat Sober Furious -klubiksi!

Sober Furious on ainutlaatuinen klubikokemus ilman alkoholia. Tanssilattialla keskitytään musiikkiin ja fiilikseen DJ Orkidean liekittäessä Kansallismuseon tanssilattiaa. Tiskiltä löydät kattavan valikoiman alkoholittomia juomia ja mocktaileja, jotka ammattilaiset ovat suunnitelleet sinua ja Kansallismuseon ikimuistoisia bileitä varten.

DJ Orkidea on yksi Pohjoismaiden tunnetuimmista dj:stä ja lisäksi hänet on äänestetty kaksi kertaa Suomen parhaaksi dj:ksi. DJ Orkidean tapahtumaa varten luoma setti on inspiroitunut Kansallismuseon näyttelyistä ja historiasta, eli luvassa on ainutlaatuiset bileet vielä ainutlaatuisemmalla musiikilla.

Missä ja milloin?

Sober Furious valtaa Kansallismuseon vaihtuvien näyttelyiden tilan perjantaina 13.10. klo 19.00. DJ Orkidean keikka kestää klo 19–21.30. Illan ja yön aikana museossa järjestetään myös muuta ohjelmaa, johon voit tutustua tarkemmin täällä.

Miten?

Loppuunmyyty. Selvitämme mahdollisuuksia lisäpaikkojen avaamiseen.

Juomatarjonnasta vastaa alkoholiton CH0%CE by Hartwall -baari. Selvästi päihtyneitä asiakkaita ei oteta sisälle. Ikäraja K18.

Emme hyväksy minkäänlaista seksismiä, rasismia, ableismia, homofobiaa, transfobiaa, häirintää tai väkivaltaa. Bileissä noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, joista voit lukea lisää täältä.

Suosittelemme bileissä korvatulppien käyttöä.